• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

ביטול פטור מילואים - גיוס אל הלא נודע ?

• פותח הנושא פותח הנושא Ajax
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Ajax

משתמש רגיל
דירוג
500
כשנתיים לאחר השירות הצבאי התקשרו לבשר לי שאין בי צורך יותר וקיבלתי פטור ממילואים. (רובאי 03 - פרופיל 97)
8 שנים אחרי היחידה נסגרה, ולאחרונה קיבלתי הודעת סמס שמבטלים את הפטור בעקבות חוסר בכח אדם במלחמה עם טופס למילוי פרטים והצרהת בריאות.
בהינתן שאין לי יחידה לחזור אליה, אני תוהה לאן הולכים לגייס אותי ? אם יש מישהו בפורום שחווה משהו דומה אשמח לשמוע או לקבל הכוונה איך אפשר לקבל מידע בנושא

אני תוהה לאן הולכים לגייס אותי ? אם יש מישהו בפורום שחווה משהו דומה אשמח לשמוע או לקבל הכוונה איך אפשר לקבל מידע בנושא
בת של חברה שלי, מתקרבת לגיל 30 ומתחתנת עוד מעט, קיבלה פטור בסוף השירות שלה. לפני חודשיים גייסו אותה לשמור על הנוח'בות (והיא בכלל היתה בחינוך).
אני ממש מפחדת שיבטלו את הפטור לבת שלי. היא היתה תצפיתנית בגבול עזה :(
לא נראה לי שיש דרך לדעת מראש, הצבא שולח פטורים שגוייסו מחדש בתור ממלאי חורים. ככה זה כשיש מלחמה שאין לה סוף.

מבטלים את הפטור בלי אישורך או שאתה מאשר את ביטול הפטור?

מבטלים את הפטור בלי אישורך או שאתה מאשר את ביטול הפטור?
מבטלים בלי אישור כמובן "לפי סעיף 38 (א) (4) לחוק שירות ביטחון.." , הקישור שנתנו מאפשר לערער על החלטה בצירוף מסמכים רפואיים וכד'

איפה נתקלת בזה? לא מצאתי שום איזכור לזה בגוגל
החרדים לא מתגייסים וכל הגדלת הנטל על ההסדר מתקבלת רק אם הרבנים מסכימים. עם בנות שמצהירות שהן דתיות בכלל לא מנסים וברור שלא יהיה גיוס שלא בהסכמה (גם לסדיר).

ברור שצהל לא מדגיש את הנקודה הזו.
כלומר אם שני חיילי מילואים קיבלו פטור מאותה יחידה עקב קיצוצי כח אדם, האחד מהם חילוני והשני דתי לאומי, אתה סבור שהפטור יבוטל רק לחילוני ולא לדתי?

כלומר אם שני חיילי מילואים קיבלו פטור מאותה יחידה עקב קיצוצי כח אדם, האחד מהם חילוני והשני דתי לאומי, אתה סבור שהפטור יבוטל רק לחילוני ולא לדתי?
סביר שלא. הרי שניהם שירתו, אך תניח שיש סיכוי שיש הבדל במצב המשפחתי שלהם שעלול להשפיע. בכל מקרה כל המערכת בנויה על חוסר שיווין בנטל, אז גם מערכת המילואים בנויה על כך.

לפי מה שקראתי בצהל יש מחסור כח אדם אז הציפייה של חלק מהאנשים היא להשלים את החסר על ידי גיוס חרדים, אבל אצל אחרים הפתרון הוא לבטל את הפטור ממילואים וזו התוצאה

אבל בבקשה בואו לא נהפוך את השרשור הזה לדיון על מי צריך לגייס.. אותי מגייסים ואני מנסה לברר לאן. בנתיים ראיתי בקבוצה בפייסיבוק אנשים שמחפשים יחידות להתנדב אליהם אז אולי זה יכול להיות כיוון. אמצא לעצמי יחידה בכוחות עצמי במקום להשאיר את ההחלטה לגורל

לא. אם יש חצי מיליון אנשים פטורים מילואים, לחלקם לא יפנו, עם חלקם ינהלו מומ ולחלקם ישלחו מכתב הביתה שהם חוזרים למילואים. לחילוני יש סיכוי גדול מאחרים להשתייך לקבוצה האחרונה.

מי שחוזר מפטור, משויך בצורה ראשונית ל"מאגר". לאחר החיול החוזר, על פי צרכי צה"ל והיחידות משובצים מחדש.

יש שני מסלולים בגדול - להיות משובץ אקראית ליחידה שצריכה את המקצוע הצבאי שלך או להיות חלק מהקמת מסגרת צהלית חדשה (למשל חטיבה חדשה).

אם אתה רוצה להשפיע על מיקום השיבוץ - ממליץ שתמצא אקטיבית יחידה שאתה מעוניין בה והיא בך, ותוודא שהיא מניידת אותך אליה, רצוי לפני שאתה משובץ.

אם אתה רוצה להשפיע על מיקום השיבוץ - ממליץ שתמצא אקטיבית יחידה שאתה מעוניין בה והיא בך, ותוודא שהיא מניידת אותך אליה, רצוי לפני שאתה משובץ.
חזרתי במנהרת הזמן לימי סדרן העבודה בקיבוץ של פעם :>

מצטרף גם להמלצת אחרים, אל תתן לצהל "הגדול" להחליט עבורך לאן ליפול, זה יכול להגמר לא טוב עבורך...

תחפש אקטיבית דרך מכרים מקום שמישהו מכיר ויודע שזה סביר יחסית לצה"ל ותבקש שימשכו אותך לשם.

ממה שראיתי, במלחמה הזו זה די קל לקצינות משאן למשוך גם מפטורים.

לדעתי מי שיעשה בעיות ויגיד שלא מגיע לא יעשו לו כלום. הם בשיטת מצליח. תמיד יהיו כאלו שיבואו.

מחר יחליטו שמגייסים בני 50 לצבא.
גם במקרה הגרוע שבוע בכלא עדיף על פני חודשיים בעזה

לדעתי מי שיעשה בעיות ויגיד שלא מגיע לא יעשו לו כלום. הם בשיטת מצליח. תמיד יהיו כאלו שיבואו.

מחר יחליטו שמגייסים בני 50 לצבא.
גם במקרה הגרוע שבוע בכלא עדיף על פני חודשיים בעזה
תענוג לקרוא הודעה כזו אחרי יותר מ200 יום מילואים.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
totoguy הודעה מוזרה על ביטול פטור מס בחשבון IRA צרכנות פיננסית 11
Williamsburg ביטול שטר 200 שקלים - לדעתי לא יקרה. מה אומרים? צרכנות פיננסית 277
X ביטול הפקדת קרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
flower ביטול הצעותיו של פייסבוק לצפייה בתוכן פלסטיני בהגדרות הפיד שלי אוף טופיק 18
מ ביטול טיסות של חברות לואוקוסט - האם חכם? אוף טופיק 34
M ביטול אזרחות אמריקאית והתמודדות עם RSU מיסים 11
A ביטול חוזה בהפרת חוק המכר? נדל"ן 11
R ביטול אזרחות אמריקאית אוף טופיק 103
flower ביטול מסלולי ההשקעות בחו"ל - קרן השתלמות ופנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 18
נ שלב ב' של הרפורמה ביטול התקשורת העצמאית? עתיד התקשורת בארץ פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 106
ה בכוונת משרד האוצר: ביטול העלאת תקרת ההון הפטור פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 58
P השלכות ביטול צ'ק (לא גדול)? צרכנות פיננסית 18
Z ביטול עליית ריבית על המשכנתא. נדל"ן 61
A ביטול הקצאת אשראי וקרבה למינוס, מה עושים במקרה כזה שאי אפשר להכנס למינוס אך יש תשלום שמכניס למינוס ? צרכנות פיננסית 14
א ביטול הזכות להפלות יזומות בארה"ב פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 217
C ביטול כפל ביטוחים בדיעבד צרכנות פיננסית 0
TheOneTech ביטול הוראת קבע ליתר ביטחון? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 12
M ביטול וסדר בכרטיסי האשראי צרכנות פיננסית 6
A ביטול קיזוז אובדן כושר עבודה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
Z ביטול פוליסת בריאות ישנה צרכנות פיננסית 3
Y חדר כושר צריך להחזיר לי כסף בשל ביטול מנוי אבל דורש פרטי חשבון בנק צרכנות פיננסית 4
S ביטול מסגרת אשראי -סיכונים צרכנות פיננסית 9
ג ביטול אג"ח מיועדות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
I ביטול אג"ח מיועדות פנסיה 226 מיליארד שקל שייכנסו לשוק ההון? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
Homer ביטול מס רווחי הון אוף טופיק 41
c881 ביטול המיסוי ההוני של אופציות/RSU מיסים 35
R כפל ביטוח בריאות - בדיקת פוליסות לפני קבלת החלטה על ביטול צרכנות פיננסית 5
A ביטול אג״ח מיועדות…אולי הפעם? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
א ביטול עמלת אי פעילות IB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
סול ביטול ביטוח שארים פוסטים מאיכות נמוכה 21
ג ביטול מאפיינים בכיסוי הביטוחי אוף טופיק 0
the_newbie ביטול השתתפות עצמית ברכב שכור בישראל צרכנות פיננסית 1
Res Cogitans פיצויים בגין ביטול טיסה - בגין קורונה צרכנות פיננסית 13
L המנהל שלא היה - ביטול ביטוח מנהלים יומני מסע אישיים 11
T ביטול חוזה מחיר למשתכן נדל"ן 2
G ביטול/ניוד של ביטוח מנהלים צרכנות פיננסית 10
ו ביטול אגרות חוב המיועדות בפנסיה שוק ההון 2
L סקר ביטול הוי הכחול בוואטסאפ - יש לכם ווי כחול בווטסאפ או שביטלתם את זה? אוף טופיק 54
ת ביטול כרטיס אשראי בנקאי, הם הביטול הוא דרך הבנק? פיזית בסניף? צרכנות פיננסית 6
G השכרת רכב בחו״ל - ביטוח ביטול השתתפות עצמית מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 38
P ביטול עסקת מקרקעין + פיצוי, צריך פיצול סעדים? נדל"ן 6
E ביטול חדר בדירה נדל"ן 2
TunaGolem ESPP – ביטול חשיפת היתר לחברה שוק ההון 83
אצטרובל ביטול מס ירושה - רפורמת המס בארה"ב שוק ההון 20
T מכון כושר - ביטול ״מנוי״ צרכנות פיננסית 3
oz1987 ביטול כרטיס אשראי כדי לסגור חשבון בנק צרכנות פיננסית 15
S ביטול תשלום הוראת קבע לביטוח חיים שלא על שמי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 22
E ביטול כרטיס אשראי צרכנות פיננסית 1
E ביטול כרטיס אשראי בנקאי צרכנות פיננסית 6
doc29 ביטול מס רווחי הון אוף טופיק 34

נושאים דומים

Back
למעלה