השאלה הזו עולה בעקבות סוכנת ביטוח שרודפת אחריי כבר כמה ימים. היה לי ביטוח בריאות קבוצתי מטעם העבודה, ועכשיו כשאני כבר לא שם, המשכתי אותו באופן פרטי. אני מבוטח דרך סוכנות ביטוח גדולה - מבטח סימון. הסוכנת כמובן רוצה להעביר אותי לפוליסה אחרת, ועל הדרך שהיא תהיה הסוכנת שלי. יש משמעות לכך שאני עובר לסוכן עצמאי? למזלי עד עכשיו לא הייתי צריך להיעזר במבטח סימון. על סמך מה אני עבור לבחור סוכן? היא טוענת שבסוכנות גדולה לא יתייחסו אליי ושהיא - כמובן - תתן לי יחס אישי מעולה.
לא כל כך חשוב לי המחיר החודשי של הפוליסה, מה שחשוב לי זה השירות בבוא היום כשאני אצטרך. בקיצור, בשיחה הקרובה שלי איתה, מה לשאול אותה? ועל סמך מה להחליט באיזו פוליסה להיות?
דרך אגב, עברתי על מדד השירות של ביטוחי הבריאות לשנת 2024. הביטוח של AIG מקבל את הציון הכי טוב, אבל ספציפית בקטגוריה של תלונות צרכנים הם גם מקבלים את הציון הכי גרוע. פניתי אליהם כדי לברר אם יש להם הסבר כלשהו לציון הזה, קצת מוזר אני יודע. לא ענו לי לשאלה ורק אמרו שבציון המשוקלל הם הכי גבוהים.
לא כל כך חשוב לי המחיר החודשי של הפוליסה, מה שחשוב לי זה השירות בבוא היום כשאני אצטרך. בקיצור, בשיחה הקרובה שלי איתה, מה לשאול אותה? ועל סמך מה להחליט באיזו פוליסה להיות?
דרך אגב, עברתי על מדד השירות של ביטוחי הבריאות לשנת 2024. הביטוח של AIG מקבל את הציון הכי טוב, אבל ספציפית בקטגוריה של תלונות צרכנים הם גם מקבלים את הציון הכי גרוע. פניתי אליהם כדי לברר אם יש להם הסבר כלשהו לציון הזה, קצת מוזר אני יודע. לא ענו לי לשאלה ורק אמרו שבציון המשוקלל הם הכי גבוהים.