אהלן חברים!
הגעתי לצומת בחיים ואינני מצליח להחליט באיזה מסלול ומקום לימודים לבחור.
אני מתחיל ללמוד בחודש אוקטובר הראשון ומתלבט בין 2 האופציות הבאות:
1) תכנית איתן באוניברסיטת בן גוריון - מסלול מואץ לתואר ראשון ושני במדעי המחשב (עם חטיבה במדעי המוח) ב- 4.5 שנים.
(קישור לעמוד התכנית באתר של בן גוריון - https://in.bgu.ac.il/welcome/Pages/degree_1/eytan.aspx).
2) מסלול מדעי המחשב, פסיכולוגיה ומדעי המוח באוניברסיטת תל אביב (תואר ראשון דו חוגי).
השילוב של מדעי המוח/פסיכולוגיה חשוב לי מכיוון שמדובר בתחום מרתק בעיניי שיוסיף המון טעם לתואר.
כמו כן השילוב של המוח והמחשב נשמע כמו נושא מאוד מעניין עבור תואר שני ועבור המשך הקריירה שלי.
נכון להיום קשה לי לחשבו על תחום שיהיה מעניין יותר לעסוק בו.
היתרונות של תל אביב:
אוניברסיטה נחשבת יותר.
העיר תל אביב, עיר שאני מאוד אוהב.
אין לחץ להמשיך לתואר שני - אמנם הכיוון נשמע לי מאוד מעניין, אך קשה לדעת מראש האם ארצה בכך.
יהיה קל יותר לשלב עבודה במהלך התואר ולצבור ניסיון חשוב (בתל אביב קיים מבחר גדול משמעותית והתכנית קצת פחות עמוסה).
היתרונות של באר שבע:
תכנית מצטיינים מואצת לתואר שני עם מלגה מלאה (כולל מלגת קיום) וליווי אישי, חיסכון של חצי שנה במידה ואחליט לעשות תואר שני.
אווירה חברתית מצוינת (אני רוצה גם ליהנות מהתואר).
זול יותר.
אשמח לשמוע מהידע ומהניסיון שלכם בנושא:
מה דעתכם באופן כללי?
מה דעתכם על תואר שני במדעי המחשב?
האם האווירה החברתית באוניברסיטת תל אביב באמת לא נעימה כמו ששמעתי ממספר אנשים?
יש שיקולים נוספים שאני אולי מפספס?
אני אובד עצות. אעריך כל תגובה
הגעתי לצומת בחיים ואינני מצליח להחליט באיזה מסלול ומקום לימודים לבחור.
אני מתחיל ללמוד בחודש אוקטובר הראשון ומתלבט בין 2 האופציות הבאות:
1) תכנית איתן באוניברסיטת בן גוריון - מסלול מואץ לתואר ראשון ושני במדעי המחשב (עם חטיבה במדעי המוח) ב- 4.5 שנים.
(קישור לעמוד התכנית באתר של בן גוריון - https://in.bgu.ac.il/welcome/Pages/degree_1/eytan.aspx).
2) מסלול מדעי המחשב, פסיכולוגיה ומדעי המוח באוניברסיטת תל אביב (תואר ראשון דו חוגי).
השילוב של מדעי המוח/פסיכולוגיה חשוב לי מכיוון שמדובר בתחום מרתק בעיניי שיוסיף המון טעם לתואר.
כמו כן השילוב של המוח והמחשב נשמע כמו נושא מאוד מעניין עבור תואר שני ועבור המשך הקריירה שלי.
נכון להיום קשה לי לחשבו על תחום שיהיה מעניין יותר לעסוק בו.
היתרונות של תל אביב:
אוניברסיטה נחשבת יותר.
העיר תל אביב, עיר שאני מאוד אוהב.
אין לחץ להמשיך לתואר שני - אמנם הכיוון נשמע לי מאוד מעניין, אך קשה לדעת מראש האם ארצה בכך.
יהיה קל יותר לשלב עבודה במהלך התואר ולצבור ניסיון חשוב (בתל אביב קיים מבחר גדול משמעותית והתכנית קצת פחות עמוסה).
היתרונות של באר שבע:
תכנית מצטיינים מואצת לתואר שני עם מלגה מלאה (כולל מלגת קיום) וליווי אישי, חיסכון של חצי שנה במידה ואחליט לעשות תואר שני.
אווירה חברתית מצוינת (אני רוצה גם ליהנות מהתואר).
זול יותר.
אשמח לשמוע מהידע ומהניסיון שלכם בנושא:
מה דעתכם באופן כללי?
מה דעתכם על תואר שני במדעי המחשב?
האם האווירה החברתית באוניברסיטת תל אביב באמת לא נעימה כמו ששמעתי ממספר אנשים?
יש שיקולים נוספים שאני אולי מפספס?
אני אובד עצות. אעריך כל תגובה