היי חברים שלום לכולם
אני אשמח להכוונה ממש "ברחל בתך הקטנה"
אז פתחתי חשבון מסחר באקסלנס ואני רוצה להתחיל להשקיע, לחסוך, לצבור תשואה על הכסף ששוכב בעוש.
אני אדגיש שהמטרה שלי היא לא לסחור באופן יומי ולהיות במחשב כל יום כל היום, אלא להפקיד סכום ראשוני ו/או להפקיד כל חודש סכום כלשהו כאשר משך זמן החסכון הוא 10-15 שנים.
קראתי חומר על עוקבי מדד, קרנות ,תעודות וכד' אבל יש כל כך הרבה שמרוב עצים לא רואים את היער.
רציתי לדעת איך בדיוק ומה בדיוק המוצר שמתאים לי ?
האם אני אמור להתעסק עם זה באופן יומי/שבועי/חודשי/רבעוני?
אם אני רוכש אך ורק קרן מחקה מדד האם זה מספיק? כלומר בקרן הזאת יש מספיק פיזור אז זה לא מספיק ?
קראתי כמה וכמה מדריכים, מאמרים פה באתר וגם ברחבי הרשת ואני אציין שהמידע קיים אבל חסר איכשהו את האחד שיעשה את הסדר ויפיל את האסימון.
בנוסף אני כן מחפש על כמה קורסים שיתנו לי פרספקטיבה ראשונית על התחום.
**יש לי תואר שני במנהל עסקים-מימון כך שיש לי הבנה בתחום אבל לא נסיון
אני מדגיש - אני לא מבקש שתרשמו לי איזה מניות לקנות וכו' אלא הסבר אבל ת'כלס
תודה מראש לכל העונים.ות
אני אשמח להכוונה ממש "ברחל בתך הקטנה"
אז פתחתי חשבון מסחר באקסלנס ואני רוצה להתחיל להשקיע, לחסוך, לצבור תשואה על הכסף ששוכב בעוש.
אני אדגיש שהמטרה שלי היא לא לסחור באופן יומי ולהיות במחשב כל יום כל היום, אלא להפקיד סכום ראשוני ו/או להפקיד כל חודש סכום כלשהו כאשר משך זמן החסכון הוא 10-15 שנים.
קראתי חומר על עוקבי מדד, קרנות ,תעודות וכד' אבל יש כל כך הרבה שמרוב עצים לא רואים את היער.
רציתי לדעת איך בדיוק ומה בדיוק המוצר שמתאים לי ?
האם אני אמור להתעסק עם זה באופן יומי/שבועי/חודשי/רבעוני?
אם אני רוכש אך ורק קרן מחקה מדד האם זה מספיק? כלומר בקרן הזאת יש מספיק פיזור אז זה לא מספיק ?
קראתי כמה וכמה מדריכים, מאמרים פה באתר וגם ברחבי הרשת ואני אציין שהמידע קיים אבל חסר איכשהו את האחד שיעשה את הסדר ויפיל את האסימון.
בנוסף אני כן מחפש על כמה קורסים שיתנו לי פרספקטיבה ראשונית על התחום.
**יש לי תואר שני במנהל עסקים-מימון כך שיש לי הבנה בתחום אבל לא נסיון
אני מדגיש - אני לא מבקש שתרשמו לי איזה מניות לקנות וכו' אלא הסבר אבל ת'כלס
תודה מראש לכל העונים.ות