Elliott
משתמש רשום
- דירוג
- 2
אעשה את זה פשוט ככל האפשר, ללא בלוקים גדולים של טקסט ואנסה להיות ישיר ולחסוך במילים כמה שאני יכול.
רקע:
- בן 27.
- בעל תואר ראשון במדעי המחשב (הפתוחה - 86).
- סטודנט לתואר שני במדעי המחשב (בן גוריון, סמסטר שני) (התחלתי ישירות לאחר התואר הראשון).
- עובד בתור שומר בבוטקה כבר שלוש שנים, מרוויח שכר מצחיק של 2800-3400 ש"ח תלוי בכמות המשמרות שנותנים לי.
- עובד לילה בלבד, יכול ללמוד כל הלילה.
- עובד על 2 מוצרים כרגע במטרה להגדלת הכנסה (או עצמאות, הלוואי) (end-to-end) (אחד בשיתוף פעולה עם בת זוגתי).
- מתעסק כמעט באופן אקסלוסיבי ב-machine learning, ספציפית ב- vision (לא עושה רק שימוש בAPI חיצוניים).
- שולח קורות חיים מ-יוני 2024: עם הזמן שיפרתי את האופן, בשלושה חודשים האחרונים אני משתדל להגיש ל בערך 20 משרות בשבוע (tailored resume for the specific role), עברתי בתקופה הזאת 3 ראיונות סה"כ.
- נמצא בזוגיות, בת זוגתי לומדת לתואר ראשון במדעי המחשב (הפתוחה), עובדת במשרת סטודנט (4 ימים בשבוע) כמפתחת תוכנה בחברת הייטק מאוד קטנה, מרוויחה 7500 נטו.
- גר בשכירות עם הבת זוג, 4100 בחודש (עם ארנונה), חשמל מים 450 בממוצע לחודשיים.
- אמא בעלת כישרון ייחודי, מרוויחה זאת תקופה של שנתיים כ - 85 אלף ש"ח ברוטו בחודש (עצמאית).
- נעזר באמא כל חודש במינימום 2000 ש"ח, בנוסף גם לקשרים שיש לה שעד כה לא עוזרים לי.
רצונות:
- להתחיל כבר להשקיע, כבר שנים. לא יכול כרגע בגלל שאין לי, אין כסף. קצת בעיה.
- להפסיק להיות תלוי באמא בגיל כזה
- להסב גאווה (למרות שהיא בחיים לא אומרת את זה והיא האישה הכי טובה בעולם הזה) לבת זוג שלי, אני יודע שאנחנו בזוגיות והכל "משותף" אבל לא נעים לי פשוט לא נעים לי שאני מרוויח ככה
רגשות:
- תסכול, כל הזמן חושב על זה שצריך להשקיע בגיל צעיר, כבר מגיל 20 בערך קורא הסולידית, בן 27, תקוע, הכל מתרחק.
- מתחרט שלא ניסיתי למצוא משרת סטודנט כבר מהשנה השנייה בתואר הראשון.
- אופטימי לגבי העתיד, אבל צריך עצה פרקטית.
אם יש post עם מאפיינים דומים לשלי, אשמח שתפנו אותי אליו.
אם צריך לנעול בגלל שעברתי על חוק מסויים בלי ששמתי לב, אני מתנצל.
אם תשאירו עצה, שיתוף או כל מחשבה שהיא, תודה.
רקע:
- בן 27.
- בעל תואר ראשון במדעי המחשב (הפתוחה - 86).
- סטודנט לתואר שני במדעי המחשב (בן גוריון, סמסטר שני) (התחלתי ישירות לאחר התואר הראשון).
- עובד בתור שומר בבוטקה כבר שלוש שנים, מרוויח שכר מצחיק של 2800-3400 ש"ח תלוי בכמות המשמרות שנותנים לי.
- עובד לילה בלבד, יכול ללמוד כל הלילה.
- עובד על 2 מוצרים כרגע במטרה להגדלת הכנסה (או עצמאות, הלוואי) (end-to-end) (אחד בשיתוף פעולה עם בת זוגתי).
- מתעסק כמעט באופן אקסלוסיבי ב-machine learning, ספציפית ב- vision (לא עושה רק שימוש בAPI חיצוניים).
- שולח קורות חיים מ-יוני 2024: עם הזמן שיפרתי את האופן, בשלושה חודשים האחרונים אני משתדל להגיש ל בערך 20 משרות בשבוע (tailored resume for the specific role), עברתי בתקופה הזאת 3 ראיונות סה"כ.
- נמצא בזוגיות, בת זוגתי לומדת לתואר ראשון במדעי המחשב (הפתוחה), עובדת במשרת סטודנט (4 ימים בשבוע) כמפתחת תוכנה בחברת הייטק מאוד קטנה, מרוויחה 7500 נטו.
- גר בשכירות עם הבת זוג, 4100 בחודש (עם ארנונה), חשמל מים 450 בממוצע לחודשיים.
- אמא בעלת כישרון ייחודי, מרוויחה זאת תקופה של שנתיים כ - 85 אלף ש"ח ברוטו בחודש (עצמאית).
- נעזר באמא כל חודש במינימום 2000 ש"ח, בנוסף גם לקשרים שיש לה שעד כה לא עוזרים לי.
רצונות:
- להתחיל כבר להשקיע, כבר שנים. לא יכול כרגע בגלל שאין לי, אין כסף. קצת בעיה.
- להפסיק להיות תלוי באמא בגיל כזה
- להסב גאווה (למרות שהיא בחיים לא אומרת את זה והיא האישה הכי טובה בעולם הזה) לבת זוג שלי, אני יודע שאנחנו בזוגיות והכל "משותף" אבל לא נעים לי פשוט לא נעים לי שאני מרוויח ככה
רגשות:
- תסכול, כל הזמן חושב על זה שצריך להשקיע בגיל צעיר, כבר מגיל 20 בערך קורא הסולידית, בן 27, תקוע, הכל מתרחק.
- מתחרט שלא ניסיתי למצוא משרת סטודנט כבר מהשנה השנייה בתואר הראשון.
- אופטימי לגבי העתיד, אבל צריך עצה פרקטית.
אם יש post עם מאפיינים דומים לשלי, אשמח שתפנו אותי אליו.
אם צריך לנעול בגלל שעברתי על חוק מסויים בלי ששמתי לב, אני מתנצל.
אם תשאירו עצה, שיתוף או כל מחשבה שהיא, תודה.