Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.
המדינה הוציאה שירות נגד ספאם, לא? משהו בסגנון של "אל תטריד אותי" ? אני חושב שאפשר להרשם לזה בקלילות. עובד לי מעולה בשנה-שנתיים שזה קיים. לא מקבל ספאם בכלל. לא זוכר את שם השירות אבל אני בטוח שאפשר למצוא את זה באינטרנט.
אם אתה מחפש לעזור לעצמך, תתקין את האפליקציה של SMS של גוגל (בהנחה ואתה עם אנדרואיד).
היא עושה עבודה די טובה, ז"א אני חושב שלא ראיתי ספאם בחודשים האחרונים ומצד שני, לא חסרות לי הודעות (בתיקיית ספאם אני רואה הרבה הודעות).
אם אתה מחפש לתבוע, בשביל לעזור לאחרים או בשביל הכסף, חושב שזה תהליך קשה קצת, כי לפעמים קשה למצוא את מי לתבוע (במיוחד אם לא מופיע מספר שולח).
תהיה בטוח שהמשטרה לא תעשה כלום אפילו שזה יכול להיכנס תחת סעיף הטרדה. היא אמנם מחוייבת לרשום כל תלונה אבל זה יהיה בזבוז זמן לגמרי מבחינתך כי יילך מהשולחן לפח.
אפשר לתבוע, אבל:
א. רוב הספאם מוחרג בחוק (פוליטיקה, תרומות, "חדשות", סקרים)
ב. חלק גדול זה עסקים שגם ככה יודעים לברוח מהמשטרה (סמים, הימורים)
ג. מי שלא נכלל בשתי הקטגוריות הקודמות מקים חברות קש ששולחות, מוכר את הלידים ברגע שזה נהיה רציני וסוגר את החברה כשהוא רואה תביעה באופק (נפוץ במיוחד בהלוואות)
אם מצאת מישהו שלא נכלל ברשימה הזו אתה יכול כנראה לתבוע כמה אלפי שקלים