1. יש להם חשבונות מסוג indivisuals, joint, trust, IRA, UGMA/UTMA/ - החשבון הוא עבורי ועבור אשתי כך שלי זה נראה joint. אבל מסבירים שם דבר שאני לא מבין. כתוב שם שזה נועד ל
Two account holders. Can be one of these types: Tenants with Rights of Survivorship, Tenancy in Common, Community Property, or Tenancy by the Entirety.
לא הצלחתי להבין זאת גם ע"י גוגל טרנסלט לעברית. מה שרשום בגוגל טרנסלייט זה:
"שני בעלי חשבונות. יכול להיות אחד מהסוגים הבאים: דיירים עם זכויות השארות, שכירות במשותף, רכוש קהילתי או שכירות של הכלל".
מישהו מבין מה זה "דיירים עם זכויות השארות"? הכוונה לאריכות ימים (כלומר שאם אחד נפטר השני יכול להשתמש בחשבון כרגיל?
2. בחשבון joint כתוב שאני זקוק ל - Social Security numbar. מה אני רושם שם?
3. רשום שאני צריך לתת גם שם מעסיק וכתובתו. אני בפנסיה. מה רושמים?
4. רשום שאני צריך לתת
Bank or 3rd party broker account numbers for funding purposes, plus routing number for check deposits.
זה חשבון הבנק שלי + מספר הבנק + מספר הסניף?
Two account holders. Can be one of these types: Tenants with Rights of Survivorship, Tenancy in Common, Community Property, or Tenancy by the Entirety.
לא הצלחתי להבין זאת גם ע"י גוגל טרנסלט לעברית. מה שרשום בגוגל טרנסלייט זה:
"שני בעלי חשבונות. יכול להיות אחד מהסוגים הבאים: דיירים עם זכויות השארות, שכירות במשותף, רכוש קהילתי או שכירות של הכלל".
מישהו מבין מה זה "דיירים עם זכויות השארות"? הכוונה לאריכות ימים (כלומר שאם אחד נפטר השני יכול להשתמש בחשבון כרגיל?
2. בחשבון joint כתוב שאני זקוק ל - Social Security numbar. מה אני רושם שם?
3. רשום שאני צריך לתת גם שם מעסיק וכתובתו. אני בפנסיה. מה רושמים?
4. רשום שאני צריך לתת
Bank or 3rd party broker account numbers for funding purposes, plus routing number for check deposits.
זה חשבון הבנק שלי + מספר הבנק + מספר הסניף?