• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

אנגלית עד שעה ביום

• פותח הנושא פותח הנושא Shin
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Shin

משתמש רשום
דירוג
6
היי, עובד בסביבה בעלי אנגלית שוטפת ורוצה לשפר את הרמה הנוכחית לשוטפת ואף לשפר מבטא.

מה הדרכים? מוכן להשקיע עד כ 10K לכל דבר שיביא אותי לדיבור שוטף.

לראות תוכניות טלויזיה בלי תרגום ולדבר עם המראיין...

מה הדרכים? מוכן להשקיע עד כ 10K לכל דבר שיביא אותי לדיבור שוטף.
מניסיון, כל צורות הקלט מתחברות בסוף ותורמות זו לזו - קריאה, האזנה, צפיה ודיבור. כדאי להשקיע בכולן.

אם כסף לא מהווה בעיה הייתי בונה משהו כזה:
פודקסטים - חינם (אפשר להוסיף מינוי ל-Wondery Plus - פודקסטים ברמה מאוד גבוהה).
מאמרים באינטרנט באנגלית - חינם.
קורא ספרים אלקטרוני כמו Kobo Libra 2 - בגלל המילון המובנה, תוכל ללמוד אוצר מילים מהר יותר מספר פיזי. אפשר להשאיל ספרים חינם מ-Libby + לרכוש מעט ספרים שלא זמינים ב-Libby או שזמן ההמתנה שלהם ארוך מדי.
לצפות בסרטים עם כתוביות באנגלית - ללא תוספת תשלום אם כבר יש לך מינוי בנטפליקס למשל.
Audiobooks - מינוי ל-Audible או Everand.
דיבור - לדבר עם אנשים. בנוסף, אבא שלי השתמש בעבר בשירות בתשלום כמו לייטוק של ג'רוזלם פוסט - היתרון של שירותים כאלה שהם מספקים פידבק לעומת סתם שיחה עם אנשים (מאיץ את הלימוד + מונע שירוש טעויות).
שיפור מבטא - לקרוא בקול, להקליט את עצמך ולהאזין, לחקות את מה שאתה שומע, ושיעורים פרטיים עם מורה שמתמחה בזה.

נערך לאחרונה ב:

יש שתי אפליקציות שאני ממליץ עליהן בחום שבהן אתה מדבר עם בינה מלאכותית בזמן אמת:
1. Praktika
2. Loora

שתיהן לאייפון (אולי יש גם לאנדרואיד, צריך לבדוק) ומוגבלות למספר דקות שיחה ביום אלא אם אתה משדרג לחשבון פרימיום בסכום סימלי.

אני אישית הייתי ממליץ לך על Praktika מבין השניים כי שם אתה מדבר מול דמות שזה סופר נחמד והופך את זה לאטרקטיבי יותר.

בהצלחה.

מניסיון בהתנהלות בעבודה עם דוברי אנגלית שפת אם ולא כשפת אם - דיבור שוטף חשוב יותר ממבטא. אני מכירה מנהלים בכירים מאוד שהמבטא שלהם רחוק מכל מבטא אנגלית כשפת אם וזה כנראה לא הגביל אותם בהתקדמות בקריירה.

והטיפ שלי, כפי שנרשם גם למעלה - הרבה חשיפה בצורות שונות והרבה תרגול. זה איכשהו מתחבר בראש.

המלצתי כאן בעבר על חברת רוזטה סטון , העיקרון שלהם זה להקנות את השפה כמו שילד קטן קולט אותה, כלומר אתה לא "לומד" שפה אלא "חווה" אותה, אני חושב שזה הדבר האמיתי (אני למדתי בדרך קשה בהרבה אבל אחרים שהתשמשו בתוכנה/אפליקציה שלהם השיגו תוצאות מעולות בזמן קצר.

נערך לאחרונה ב:
מניסיון, כל צורות הקלט מתחברות בסוף ותורמות זו לזו - קריאה, האזנה, צפיה ודיבור. כדאי להשקיע בכולן.

אם כסף לא מהווה בעיה הייתי בונה משהו כזה:
פודקסטים - חינם (אפשר להוסיף מינוי ל-Wondery Plus - פודקסטים ברמה מאוד גבוהה).
מאמרים באינטרנט באנגלית - חינם.
קורא ספרים אלקטרוני כמו Kobo Libra 2 - בגלל המילון המובנה, תוכל ללמוד אוצר מילים מהר יותר מספר פיזי. אפשר להשאיל ספרים חינם מ-Libby + לרכוש מעט ספרים שלא זמינים ב-Libby או שזמן ההמתנה שלהם ארוך מדי.
לצפות בסרטים עם כתוביות באנגלית - ללא תוספת תשלום אם כבר יש לך מינוי בנטפליקס למשל.
Audiobooks - מינוי ל-Audible או Everand.
דיבור - לדבר עם אנשים. בנוסף, אבא שלי השתמש בעבר בשירות בתשלום כמו לייטוק של ג'רוזלם פוסט - היתרון של שירותים כאלה שהם מספקים פידבק לעומת סתם שיחה עם אנשים (מאיץ את הלימוד + מונע שירוש טעויות).
שיפור מבטא - לקרוא בקול, להקליט את עצמך ולהאזין, לחקות את מה שאתה שומע, ושיעורים פרטיים עם מורה שמתמחה בזה.
תודה רבה. פודקסאט מומלץ ללימוד אנגלית? יש לי מנוי ל Spotify בעיקרון.

יש שתי אפליקציות שאני ממליץ עליהן בחום שבהן אתה מדבר עם בינה מלאכותית בזמן אמת:
1. Praktika
2. Loora

שתיהן לאייפון (אולי יש גם לאנדרואיד, צריך לבדוק) ומוגבלות למספר דקות שיחה ביום אלא אם אתה משדרג לחשבון פרימיום בסכום סימלי.

אני אישית הייתי ממליץ לך על Praktika מבין השניים כי שם אתה מדבר מול דמות שזה סופר נחמד והופך את זה לאטרקטיבי יותר.

בהצלחה.
תודה רבה. ניסית אחת מהאפליקציות?

המלצתי כאן בעבר על חברת רוזטה סטון , העיקרון שלהם זה להקנות את השפה כמו שילד קטן קולט אותה, כלומר אתה לא "לומד" שפה אלא "חווה" אותה, אני חושב שזה הדבר האמיתי (אישית אני למדתי בדרך קשה בהרבה אבל אחרים שהתשמשו בתוכנה/אפליקציה שלהם השיגו תוצאות מעולות בזמן קצר.
תודה רבה. אבל האם הפתרון הוא לא באמת לדבר עם אנשים? כמו נניח גרוזלם פוסט? המטרה היא פחות לשפר "גרמר" אלא יותר לא להיתקע במהלך שיחות.

תודה רבה. ניסית אחת מהאפליקציות?
כן, ניסיתי את שתיהן, בדיוק לאותו צורך כמו שלך.
הן חד משמעית עדיפות על פני ג׳רוזלם לייט טאק ודומיה (מניסיון).

כן, ניסיתי את שתיהן, בדיוק לאותו צורך כמו שלך.
הן חד משמעית עדיפות על פני ג׳רוזלם לייט טאק ודומיה (מניסיון).
הייתי בכל הקורסים שתוכל לחשוב עליהם ולכן אני מיואש.
אנסה את פרקטיקה.

תודה רבה. אבל האם הפתרון הוא לא באמת לדבר עם אנשים? כמו נניח גרוזלם פוסט? המטרה היא פחות לשפר "גרמר" אלא יותר לא להיתקע במהלך שיחות.
כמו שכתבו כאן בשביל להגיע לרמה גבוהה בשפה זה להיחשף אליה מהרבה סוגי מדיות ותרגול, (תחשוב איך ילד נהיה פלואנט בשפת אם שלו), התוכנה הזאת עושה עבודה טובה בהקניית מבנה השפה בצורה אורגנית.
תתנסה בנסיון חינמי, תראה אם זה טוב לך

מראיין: כתבת בקורות החיים שלך "אנגלית 0 רמת שפת אם".
סמוטריץ' - נכון
מראיין: גדרנדמייזר, הב הב, אז הד... ברצינות?
סמוטריץ': שמעת את אמא שלי מדברת אנגלית?

נערך לאחרונה ב:
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ח אנגלית אוף טופיק 8
Lag פלטפורמה ללימוד אנגלית התפתחות אישית 3
C ללמוד אנגלית התפתחות אישית 10
F לשפר אנגלית ברמה שוטפת/אקדמאית התפתחות אישית 1
ש הקניית אנגלית לילדים אוף טופיק 12
S אנגלית בתעשיה וכמה זה נורא? התפתחות אישית 27
יהודה שוורץ ספריית השאלה - אנגלית אוף טופיק 6
V קורות חיים - אנגלית או עברית? התפתחות אישית 32
N קורס אנגלית מומלץ? התפתחות אישית 1
ל שיפור אנגלית התפתחות אישית 32
Aranchik משכנתא אנגלית נדל"ן 20
Myrath לימוד אנגלית לרמת שפת אם (אנגלית עסקית/משפטית) התפתחות אישית 28
A המלצה לספרים עברית/אנגלית בנושא ניתוח דוחות כספיים והערכת שווי חברות התפתחות אישית 7
A שיפור אנגלית ועברית התפתחות אישית 3
י מסחר בבורסה בישראל שני עד שישי שוק ההון 11
D התלבטות ברכישת רכב עד 85 אלף שח אוף טופיק 2
א הלוואה לרכישת דירה עד מכירת דירה נדל"ן 16
E השקעת דיווידנדים עד צבירת סכום מספיק לרכישת מניה שוק ההון 10
Y חשבונות מודפסים שתופסים מקום - אתם שומרים עד 7 שנים? מיסים 11
G תחום בנקאות ההשקעות (Investment Banking) עד כמה קיים בישראל? התפתחות אישית 1
L האם קבלן רשאי לכלול סעיפים בהסכמי מכר המונעים העברת זכויות או מכירת דירה עד מסירת החזקה? נדל"ן 25
N דיווח למס הכנסה על שנת 2023 עד 30/06 כאשר אין לי תיק - אפשרי? מיסים 20
B לא הפקדתי לקרן פנסיה תקופה - האם אני זכאי לפטור ממס עד התקרה? מיסים 2
ש נדל"ן עד 2 מיליון נדל"ן 18
M אי בי אי חסמו גישה למערת "ספארק" בחו"ל "עד להודעה חדשה" ברוקרים ופלטפורמות מסחר 46
M עד לפני שנה לא ידעתי מה זו מניה. בהצלחה לי יומני מסע אישיים 6
לאץ' איך לעשות סדר בדירה שכורה שהתנהלה עד כה בצורה לקויה? נדל"ן 22
I חוק חינוך חינם עד גיל 3 - יש כזה? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 110
S מחפש הזדמנות נדלן עד 1 מש"ח. נדל"ן 0
R עד כמה מפחיתים את ההפסד במידה ולוקחים ACWI למול S&P בתיק הפטור? שוק ההון 0
J איזון אקטוארי - עד כמה משמעותי ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
כ מתעניין בדירה חדשה להשקעה עד 2 מ' (10\90) שאלות נדל"ן 12
ס עד כמה ניתן להבין התנהגויות של פורקס? שוק ההון 0
ש דירה להשקעה עד 2 מ' נדל"ן 28
F החזרי מס - מותר עד 6 שנים אחורה, אבל ברשות המיסים ניתן עד קדימה באפריל מיסים 11
A רכישה בפריסייל עד 2 מיליון - השקעה , 100% מימון נדל"ן 9
Z ETF שמחזיק אגרות חוב עד לפקיעה ? שוק ההון 14
B אחוז משכנתא רצוי עוד 2-6 שנים + השקעה עד אז נדל"ן 5
Y האם כל השכירים נאלצים לשלם ריבית עד אפריל בהגשת דוח מס? מיסים 8
guesto סקר: עד כמה פסיבי התיק שלכם? שוק ההון 28
C המלצה לנתב קווי עד 250₪ מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 0
Z טופס 1322 ני״ע חו״ל. בהסבר למילוי (סעיף6) אומר שצריך טפסים נפרדים למה שנמכר עד יוני ולמה שנמכר אחריו. האם אכן מקפידים על זה? מיסים 15
יבגני_ל משלוח עד הבית של דואר ישראל אוף טופיק 80
deussex עד כמה אתם סומכים להפקיד את כל הכסף בבית השקעות ישראלי ? שוק ההון 81
I שאלה עד כמה המשק תלוי בריבית הפריים? שוק ההון 1
Sp0 אם אני מחזיק מק"מ עד תאריך הפירעון אז אני יכול להתעלם מעליות\ירידות? שוק ההון 3
A פרויקטים חדשים במרכז עד 2 מיליון שח, יזמים המאפשרים הקדמת תשלומים\גידור תשומות נדל"ן 19
T האם הוואטסאפ שלי מתוחכם עד כדי כך? אוף טופיק 4
א אם קונים מק"מ ומחכים עד הסוף, האם צריך לשלם עמלת מכירה ? שוק ההון 3
א מאפשרים לי הלואה עד 170 K בקל"צ 3.75. לקחת ולהשקיע? שוק ההון 48

נושאים דומים

Back
למעלה