Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
נדמה לי שאכן הקטינו את ההטבה כי בעבר לא היתה מוגבלת בסכום (או שהיתה תקרה גבוהה מהיום?).
בעיני זו הטבת מס שלא משרתת שום מטרה. כבר עדיף לתת אותה באופן שיוויוני לכולם ולחסוך עלויות לכולם.
אבל זה כנראה לעולם לא יקרה. יותר מדי אנשים התרגלו לכסף הזה איתו מחליפין אוטו / עושים בת מצווש או טסים למזרח לחודשיים ויותר מדי פולטיקאים יעלו על בריקדות בשביל להשאיר את ההטבה.
כן, מושך.
מפקיד כרגיל ביחד עם מקום העבודה.
אף פעם לא חשבתי לבדוק אם אפשר לקבל את הכסף נטו מזומן ליד. אם כן, כנראה הייתי עושה את זה, ומעביר לממוסה. האם אפשרי?
אפשר לקבל אותו כברוטו לכיס. ואז תצטרך לשלם עליו מס הכנסה/בריאות/ביטו"ל
הטבת המס בהפקדה היא בתנאי שאתה מפריש את הכסף לקה"ש ומושך ממנה לפי הכללים. משיכה לפני הזמן גוררת מיסוי חלק המעסיק לפי חוקי מס הכנסה משכר.
כן, מושך.
מפקיד כרגיל ביחד עם מקום העבודה.
אף פעם לא חשבתי לבדוק אם אפשר לקבל את הכסף נטו מזומן ליד. אם כן, כנראה הייתי עושה את זה, ומעביר לממוסה. האם אפשרי?