מ מחפש מידע משתמש רשום הצטרף ב 8/1/23 הודעות 2 דירוג 0 15/2/26 #1 אני אזרח ארצות הברית (מלבד אזרחות ישראל) ויש לי חשבון בנק שם עם דולרים איך הכי כדאי לי להשקיע בארצות הברית בבורסה, בכפוף לכך שאני צריך אישורי מס אמריקאים, והידע שלי באגלית חלש...?
אני אזרח ארצות הברית (מלבד אזרחות ישראל) ויש לי חשבון בנק שם עם דולרים איך הכי כדאי לי להשקיע בארצות הברית בבורסה, בכפוף לכך שאני צריך אישורי מס אמריקאים, והידע שלי באגלית חלש...?
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 24,858 דירוג 35,253 15/2/26 #2 IB ואם אתה צריך עזרה בעברית אפשר גם IB ישראל תמורת עמלות גבוהות יותר.
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,659 דירוג 20,477 15/2/26 #3 נכתב ע"י מחפש מידע: איך הכי כדאי לי להשקיע בארצות הברית בבורסה, בכפוף לכך שאני צריך אישורי מס אמריקאים, והידע שלי באגלית חלש...? לחץ כדי להרחיב... יש ברוקר שנקרא Interactive Brokers שאפשר לקנפג את האזור האישי כך שיהיה בעברית. (עברית עילגת לטעמי, אבל מספיק טוב).
נכתב ע"י מחפש מידע: איך הכי כדאי לי להשקיע בארצות הברית בבורסה, בכפוף לכך שאני צריך אישורי מס אמריקאים, והידע שלי באגלית חלש...? לחץ כדי להרחיב... יש ברוקר שנקרא Interactive Brokers שאפשר לקנפג את האזור האישי כך שיהיה בעברית. (עברית עילגת לטעמי, אבל מספיק טוב).