איפה לקנות בשר טחון איכותי

הנושא בפורום 'אוף טופיק' פורסם ע"י כבשת הרש, ‏2/5/19.

  1. כבשת הרש

    כבשת הרש משתמש ותיק

    הצטרף ב:
    ‏25/12/17
    הודעות:
    99
    לייקים שהתקבלו:
    114
    שלום לכולם,
    מעוניין להכין מנות כמו בולונז מבשר טחון, גם בשר טחון קפוא זה בסדר מבחינתי ובלבד שיהיה 100% בשר בלי תוספים לא רצויים. מתלבט בין רמי לוי לבין הקצביה השכונתית. מאחר שיש פער מחירים רציני בין רמי לוי לבין הקצביה השכונתית תהיתי מה מקבלים בקצביה בתמורה למחיר הגבוה יותר? איך אוכל לדעת ברמות וודאות סבירה שאני קונה בשר באיכות טובה, כלומר שהבשר טרי או שהוקפא תוך זמן קצר, שלא הוסיפו לבשר חומרים לא רצויים, שהבקר גודל בתנאים טובים ככל האפשר ולא הוברח לארץ ממקום שלא מקפיד על תנאי הגידול של הבקר או הקירור של הבשר.
    בנוסף, אשמח לקבל המלצה לקצביות שמוכרות בשר טחון איכותי באזור רחובות ואשמח לשמוע איפה סולידים שמקפידים על תזונה ממקורות איכותיים קונים בשר
    תודה
     
    Shlomi Z אוהב/ת את זה.
  2. Shlomi Z

    Shlomi Z משתמש בכיר

    הצטרף ב:
    ‏29/7/18
    הודעות:
    2,957
    לייקים שהתקבלו:
    1,591
    [רוב המוחלט של השוק מתנקז לדבאח/תנובה בסופו של יום כמדומני?]
     
    Fitch אוהב/ת את זה.
  3. כבשת הרש

    כבשת הרש משתמש ותיק

    הצטרף ב:
    ‏25/12/17
    הודעות:
    99
    לייקים שהתקבלו:
    114
    אז חוץ מהמיתוג אין שום הבדל מהותי בין הקצביה השכונתית לבין רמי לוי? כולם מוכרים את אותה הסחורה בעטיפה אחרת? איזו סיבה אם כן יש לאנשים לשלם יותר על הקצביה כשיש את רמי לוי?
     
    Shlomi Z אוהב/ת את זה.
  4. Fitch

    Fitch משתמש בכיר

    הצטרף ב:
    ‏1/8/16
    הודעות:
    3,009
    לייקים שהתקבלו:
    2,299
    בשר טרי.
    לא משנה איפה קונים אותו.
     
    כבשת הרש אוהב/ת את זה.
  5. nicepo1

    nicepo1 משתמש בכיר

    הצטרף ב:
    ‏14/1/16
    הודעות:
    1,427
    לייקים שהתקבלו:
    1,500
    בשופרסל מוכרים בשר מדרום אמריקה ב40 ש"ח לקילו.
    לטעמי האישי הוא לרוב יותר טוב מהישראלי(שגם יקר יותר)
    אפשר לבקש שיטחנו לך במקום מנתח שאתה רואה איך הוא נראה.
     
    כבשת הרש אוהב/ת את זה.
  6. Shlomi Z

    Shlomi Z משתמש בכיר

    הצטרף ב:
    ‏29/7/18
    הודעות:
    2,957
    לייקים שהתקבלו:
    1,591
    זה מה שהבנתי מארץ הריכוזיות שלנו... אבל אני באמת האחרון שמבין בזה.
    נעמוד כל כתפי ענקים:
    @yossik
    @בת העמק
     
    כבשת הרש אוהב/ת את זה.
  7. בת העמק

    בת העמק משתמש בכיר

    הצטרף ב:
    ‏22/12/15
    הודעות:
    2,610
    לייקים שהתקבלו:
    4,358
    שמע, אתה מעריץ על כלום ושום דבר :) אין לי הבנה גדולה בזה.
    אנחנו קונים בשר בטיב טעם. בעלי מבקש שיטחנו לו את החלק הרזה יחסית של הבקר (הטרי) ומוסיף עוד 30% שומן כבש.
    לרמי לוי אני לא מתקרבת באופן כללי, מרגיש לי מלוכלך כל החנות. פעמיים ניסיתי וברחתי באמצע הקניות...
    מצד שני, אנחנו אוכלים אולי פעמיים בשבוע בשר כך שהבדלי המחיר די זניחים לעומת היתרון של חנות נקיה.
     
    כבשת הרש ו-Shlomi Z אוהבים את זה.
  8. yossik

    yossik מודרטור

    הצטרף ב:
    ‏24/1/15
    הודעות:
    6,753
    לייקים שהתקבלו:
    8,043
    בשר איכותי קונים מהקצב שלכם. זה לא עניין מהיום למחר כי צריך להכיר אותו כדי שלא ימכור לכם משהו שכבר עובד, הוקפא, הופשר ואחר כך נטחן.
    אני קונה רק טחון טרי עם תוספת של שומן כבש ואת זה לא תמצאו בסופר הרגיל אלא רק אצל דבאח, פייסל או בקצביות השכונתיות של בני דודנו.
    אם לא נטחן בסופר עם שומן כבש אז אני מוסיף בבית.
    ואם קונים בסופר אז הבשר 'אדום, אדום' של תנובה ושל שופרסל כי הם האיכותיים ביותר.
    לפעמים תראו אותו במחיר 39.90 לקילו או 49.90 לקילו.
    למה? כי יש מכסה ליבוא מפוקח במחיר 39.90 לצרכן וכשזה אוזל מהמלאי אז מוכרים מה שיש ממקורות אחרים ואז המחיר קופץ ל 49.90.
    גם אני כמו @בת העמק לא קונה ברמי לוי כי הכשרות המוקצנת הורגת את טעם הבשר.
     
    Shlomi Z ו-כבשת הרש אוהבים את זה.
  9. Shlomi Z

    Shlomi Z משתמש בכיר

    הצטרף ב:
    ‏29/7/18
    הודעות:
    2,957
    לייקים שהתקבלו:
    1,591
    א. אבל האם גם הנ"ל עוברים כשרות וסוג של עיבוד ? או שרמי לוי יותר כי זה מהדרין ?
    ב.
    לאיזה סוג ?
     
    כבשת הרש אוהב/ת את זה.
  10. כבשת הרש

    כבשת הרש משתמש ותיק

    הצטרף ב:
    ‏25/12/17
    הודעות:
    99
    לייקים שהתקבלו:
    114
    תודה רבה על התשובה המפורטת! מה לגבי חי בריא?
     
  11. RustyJ

    RustyJ משתמש ותיק

    הצטרף ב:
    ‏5/5/18
    הודעות:
    535
    לייקים שהתקבלו:
    274
    חי בריא זה טוב מכיוונים אחרים. לא מובטח שהוא זול דווקא. אבל הכיוונים טובים...
     
    כבשת הרש אוהב/ת את זה.
  12. בת העמק

    בת העמק משתמש בכיר

    הצטרף ב:
    ‏22/12/15
    הודעות:
    2,610
    לייקים שהתקבלו:
    4,358
    הבעיה הגדולה עם בשר בארץ זה שבאטליז/סופר לא תדע מאיפה הבשר, איך גודלה החיה, מה אכלה, כמה אנטיביוטיקה קיבלה, מה היה מרחב המחייה שלה, האם גדלה ברפת או במרעה, מאיזו ארץ הבשר ומאיזה אזור. למה? כי אין חוק שמחייב אותם לתת מידע.
    אז חי בריא מנסים לעשות את זה אבל היזמים הם מגדלי בקר בגולן. להאמין להם? לא יודעת.
    בגלל כל הדברים הלא ידועים אני מעדיפה להמעיט בבשר. ואם ממעיטים בבשר אז כבר לא צריך לעשות דוקטורט על העניין. פשוט תקנה איפה שהכי נגיש לך.
     
    שלי ו-כבשת הרש אוהבים את זה.
מוזמנים להשתמש בקישורי השותפים הבאים כדי לקנות באמאזון , להוריד ספרי שמע, או להקים אתר אינטרנט משלכם (מדריך מפורט - כאן). תודה על תמיכתכם באתר.
טוען...
  1. אתר זה משתמש בעוגיות דפדפן. אין באמור בפורום כדי להוות ייעוץ השקעות ו/או תחליף לייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו של כל אדם.