Z zeev משתמש רגיל הצטרף ב 11/7/17 הודעות 318 דירוג 52 23/8/17 #1 יש לי ניסיון רב שנתי עם הנגזרים בארץ. רציתי לבדוק בDEMO את נגזרי חו"ל, לכן פתחתי בינתיים דמו בIB. אבל לא מצליח להגיע לתצוגת האופציות על SPY למשל. למישהו יש מושג? בברכה ותודה רבה מראש, זאב
יש לי ניסיון רב שנתי עם הנגזרים בארץ. רציתי לבדוק בDEMO את נגזרי חו"ל, לכן פתחתי בינתיים דמו בIB. אבל לא מצליח להגיע לתצוגת האופציות על SPY למשל. למישהו יש מושג? בברכה ותודה רבה מראש, זאב
קפה שחור משתמש בכיר הצטרף ב 2/9/16 הודעות 13,480 דירוג 11,045 23/8/17 #2 נכתב ע"י zeev: יש לי ניסיון רב שנתי עם הנגזרים בארץ. רציתי לבדוק בDEMO את נגזרי חו"ל, לכן פתחתי בינתיים דמו בIB. אבל לא מצליח להגיע לתצוגת האופציות על SPY למשל. למישהו יש מושג? בברכה ותודה רבה מראש, זאב לחץ כדי להרחיב... אם הכוונה למערכת TWS אז: New Window --> Option Chain אם ב WebTrader אז פשוט ללחוץ על הטאב של הOptions נ.ב ב TWS יש מגוון רחב יותר של כלים לבחינה\יצירה\מימוש אסטרטגיות
נכתב ע"י zeev: יש לי ניסיון רב שנתי עם הנגזרים בארץ. רציתי לבדוק בDEMO את נגזרי חו"ל, לכן פתחתי בינתיים דמו בIB. אבל לא מצליח להגיע לתצוגת האופציות על SPY למשל. למישהו יש מושג? בברכה ותודה רבה מראש, זאב לחץ כדי להרחיב... אם הכוונה למערכת TWS אז: New Window --> Option Chain אם ב WebTrader אז פשוט ללחוץ על הטאב של הOptions נ.ב ב TWS יש מגוון רחב יותר של כלים לבחינה\יצירה\מימוש אסטרטגיות