• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

איך מתבצע תשלום מס הכנסה בפועל?

nettek

משתמש סולידי
דירוג
5
פתחתי תיק במס הכנסה ודיווחתי. כשבוע - שבועיים לאחר מכן קיבלתי הודעה ממס הכנסה על כך שחישבו את השומה וקיבלתי קובץ העתק שומה עם הסכום שעליי לשלם.

למס הכנסה יש את פרטי חשבון הבנק שלי. האם הם יקחו משם את הכסף, או שאני צריך לשלם באשראי דרך האתר שלהם?
https://www.gov.il/he/service/income-tax-payment

עוד שאלה, בזמן כתיבת הפוסט שמתי לב שהם אומרים שאני חייב בהגשה גם על שנת 2022, למרות שלא היו לי השקעות או הכנסות נוספות בשנה הזו (למעט מפקדון בנקאי וקרן כספית). אפשר לדבר איתם על הנושא ולהבין אם באמת יש צורך בהגשה, או שעדיף להגיש וזהו?

אתה צרי
למס הכנסה יש את פרטי חשבון הבנק שלי. האם הם יקחו משם את הכסף, או שאני צריך לשלם באשראי דרך האתר שלהם?
אתה צריך לשלם דרך האתר, או בעזרת העברה בנקאית בסכומים גדולים

https://www.gov.il/he/service/income-tax-payment
לא יקחו לבד, לא נתת להם הרשאה לחיוב חשבון...
אתה צריך להכנס בקישור שאתה עצמך הבאת, ולשלם.
עוד שאלה, בזמן כתיבת הפוסט שמתי לב שהם אומרים שאני חייב בהגשה גם על שנת 2022, למרות שלא היו לי השקעות או הכנסות נוספות בשנה הזו (למעט מפקדון בנקאי וקרן כספית). אפשר לדבר איתם על הנושא ולהבין אם באמת יש צורך בהגשה, או שעדיף להגיש וזהו?
אתה יכול לפנות אליהם ולבקש, למרות שפקיד השומה רשאי לדרוש דו"ח על כל שנה שהוא רוצה.

לא יקחו לבד, לא נתת להם הרשאה לחיוב חשבון...
אתה צריך להכנס בקישור שאתה עצמך הבאת, ולשלם.
כן, אשלם כבר דרך כרטיס אשראי. אבל נניח שהייתי רוצה להביא להם הרשאה לחיוב חשבון, איך הייתי עושה את זה?
הסתכלתי באזור האישי ולחצתי על "חשבונות בנק" אבל חוץ מהפרטים של חשבון הבנק שלי, לא היה איזה כפתור לאישור חיוב. לא ראיתי גם באזור האישי שום מקום שבו אפשר לתת הרשאה כזו.
ממה שאני מכיר, הרשאה לחיוב חשבון זה משהו שעושים דרך הבנק, אבל איך זה מתבצע בתיאום עם מס הכנסה?

כן, אשלם כבר דרך כרטיס אשראי. אבל נניח שהייתי רוצה להביא להם הרשאה לחיוב חשבון, איך הייתי עושה את זה?
הסתכלתי באזור האישי ולחצתי על "חשבונות בנק" אבל חוץ מהפרטים של חשבון הבנק שלי, לא היה איזה כפתור לאישור חיוב. לא ראיתי גם באזור האישי שום מקום שבו אפשר לתת הרשאה כזו.
ממה שאני מכיר, הרשאה לחיוב חשבון זה משהו שעושים דרך הבנק, אבל איך זה מתבצע בתיאום עם מס הכנסה?
ככל הידוע לי, אין אפשרות כזו

כשאתה נכנס לאתר מס הכנסה ובוחר לשלם את המס אתה יכול לבחור את האפשרות לשלם בהעברה מחשבון הבנק. אם בחרת את זה אתה צריך לבחור את הבנק שממנו אתה רוצה לעשות את ההעברה. אחרי שבחרת האתר מעביר אותך לאתר של הבנק ושם אחרי שאתה נכנס אתה צריך לאשר את ההעברה וזה סוף הסיפור.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
D מכירת נייר (לראשונה) - איך מתבצע בפועל תשלום המס? שוק ההון 2
ש מתי מתבצע קניה של קרן נאמנות או מדד כלשהיא, לפי מה שכתוב בתשקיף הדף? שוק ההון 0
Henchman34 האם הדיון סביב חוק הגיוס מצד הממשלה מתבצע שלא בתום לב? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 281
S מדוע חיוב כרטיס אשראי בחו"ל מתבצע בשורה נפרדת? צרכנות פיננסית 2
M שער קניה בקרן נאמנות כיצד מתבצע? שוק ההון 2
A איך מתבצע תהליך מחיקת נייר ערך מבורסה? שוק ההון 11
א שאלה - איך מתבצע מעבר לבית השקעות חדש צרכנות פיננסית 4
ש איך מתבצע buyback ? שוק ההון 48
י תשלום מס רווחי הון לממשלת ארה"ב או ישראל כתלות בברוקר מיסים 4
The Stoic קבלת תשלום מאדם אחר לאינטרקטיב שלי צרכנות פיננסית 3
A קיזוז תשלום אחרון מחובות קבלן נדל"ן 5
M תשלום מיסים עבור עובדת במשק בית מיסים 8
H תשלום מס בשל משיכת כספי פנסיה מיסים 2
Captain Sparo תשלום פיצוי במקום צביעת דירה בסוף חוזה - האם לגיטימי ומוסרי? נדל"ן 11
necrophidius מחשב נייד - תשלום אחד או פריסה ל 24 ללא ריבית צרכנות פיננסית 14
I קניית רכב - תשלום אחד או הלוואה? צרכנות פיננסית 7
ט לפני שאני מרים טלפון , עמלה של הברוקר על תשלום דיבידנד? שוק ההון 4
C תשלום דמי ניהול קופג IRA ללא הפקדות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
A תשלום שכירות בצ'קים של ההורים נדל"ן 3
T תשלום מס יסף באיחור - איך לגשת? מיסים 1
S תשלום מס מינימלי בעת מכירת דירה כאשר קיימת דירה נוספת בבעלותי נדל"ן 0
O תשלום מס שבח ומס קניה כשקיימת דירה מירושה מיסים 1
K תשלום מיסים על משיכת קרנות השתלמות ופנסיה כשאני תושבת גרמניה מיסים 16
מ איך לדווח על תשלום עבור יעוץ פיננסי? מיסים 12
ח קבלת תשלום מחו"ל ללא עמלות שחיטה צרכנות פיננסית 21
V תשלום ריבית על מינוס דולרי/שקלי בIB שוק ההון 10
L שווי דיבידנדים בחשבון ברוקר זר לצורך תשלום מס יסף מיסים 3
ר תשלום מס מיסים 5
D תשלום שובר ע"י ההורים נדל"ן 2
I אי תשלום מס יסף מיסים 14
M תשלום מעביד לביטוח אובדן כושר עבודה - האם אפשרי גם חלק השכר שמופנה לפנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
2 תנאי תשלום שהיו בעבר ברכישת דירה מקבלן נדל"ן 18
O השקעה דולרית לשנה לפני תשלום שקלי שוק ההון 6
B העברת כסף מ IB לצורך תשלום צרכנות פיננסית 6
B הוצאת קרנות השתלמות לטובת תשלום משכנתא? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ה תחשיב ימי מילואים מול תשלום בט'ל ומס הכנסה אוף טופיק 1
ס תשלום מיסים לסטודנט חסר עבודה מיסים 1
I תשלום על מילואים ועבודה באותו יום אוף טופיק 3
T תשלום על שישי שבת במילואים אוף טופיק 1
R תשלום על מילואים בחצי משרה אוף טופיק 16
ק דמי ניהול יקרים כנגד תשלום מס על רווחי הון - קרנות ישראליות אל מול זרות שוק ההון 2
ה תשלום על מילואים אוף טופיק 19
א העברת תשלום ארנונה ומים לשוכרים נדל"ן 8
A תשלום שכירות בהעברה בנקאית כשיש ש'קים לבטחון נדל"ן 15
Cfy תשלום מיסים על רווח הון דולרי ב-IBI מיסים 0
3 תשלום שכר דירה לשנה מראש - רעיון טוב? נדל"ן 15
S ביטוח חיים עם תשלום קבוע ל 15 שנים או לא צרכנות פיננסית 12
O תשלום מס שבח נדל"ן 1
F תשלום מקדמות מס הכנסה עם כרטיס אשראי אמריקאי מיסים 13
ס תשלום מס על ריבית מפיקדון בבנק זר מיסים 1

נושאים דומים

Back
למעלה