M MapleLeaf משתמש רשום הצטרף ב 18/7/20 הודעות 19 דירוג 0 10/1/24 #1 איך אני יכול לוודא שבית ההשקעות שלי (מיטב טרייד) לא ינכה לי מס במקור על מכירה של ניירות ערך? אני תושב חוץ, אבל מס הכנסה לא מנפיקים אישור שיכול להוכיח את זה.
איך אני יכול לוודא שבית ההשקעות שלי (מיטב טרייד) לא ינכה לי מס במקור על מכירה של ניירות ערך? אני תושב חוץ, אבל מס הכנסה לא מנפיקים אישור שיכול להוכיח את זה.
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,321 דירוג 4,723 10/1/24 #2 נכתב ע"י MapleLeaf: איך אני יכול לוודא שבית ההשקעות שלי (מיטב טרייד) לא ינכה לי מס במקור על מכירה של ניירות ערך? לחץ כדי להרחיב... כשרכשת את ניירות הערך דיווחת למיטב שאתה תושב חוץ?
נכתב ע"י MapleLeaf: איך אני יכול לוודא שבית ההשקעות שלי (מיטב טרייד) לא ינכה לי מס במקור על מכירה של ניירות ערך? לחץ כדי להרחיב... כשרכשת את ניירות הערך דיווחת למיטב שאתה תושב חוץ?
M MapleLeaf משתמש רשום הצטרף ב 18/7/20 הודעות 19 דירוג 0 10/1/24 #3 נכתב ע"י ירח אפל: כשרכשת את ניירות הערך דיווחת למיטב שאתה תושב חוץ? לחץ כדי להרחיב... לא, זה תיק מאוד ישן
נכתב ע"י ירח אפל: כשרכשת את ניירות הערך דיווחת למיטב שאתה תושב חוץ? לחץ כדי להרחיב... לא, זה תיק מאוד ישן
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,321 דירוג 4,723 10/1/24 #4 נכתב ע"י MapleLeaf: לא, זה תיק מאוד ישן לחץ כדי להרחיב... אז למה שלא ינכו לך מס במקור? יש לך חבות של "מס יציאה", מיטב ינכו במקור ואתה תקבל החזר חלקי לפי מועד ניתוק התושבות בהגשת דוח שנתי
נכתב ע"י MapleLeaf: לא, זה תיק מאוד ישן לחץ כדי להרחיב... אז למה שלא ינכו לך מס במקור? יש לך חבות של "מס יציאה", מיטב ינכו במקור ואתה תקבל החזר חלקי לפי מועד ניתוק התושבות בהגשת דוח שנתי
פטל ואוכמניות משתמש בכיר הצטרף ב 4/4/21 הודעות 1,470 דירוג 1,763 10/1/24 #5 הייתי במצב דומה, רק עם פיקדון בבנק. הם דרשו הרבה מסמכים שמוכיחים שאני תושבת חוץ ואז שינו את סטטוס החשבון לתושב חוץ. מאותה נקודה, המס מחושב בהתאם.
הייתי במצב דומה, רק עם פיקדון בבנק. הם דרשו הרבה מסמכים שמוכיחים שאני תושבת חוץ ואז שינו את סטטוס החשבון לתושב חוץ. מאותה נקודה, המס מחושב בהתאם.
M MapleLeaf משתמש רשום הצטרף ב 18/7/20 הודעות 19 דירוג 0 10/1/24 #6 נכתב ע"י ירח אפל: אז למה שלא ינכו לך מס במקור? יש לך חבות של "מס יציאה", מיטב ינכו במקור ואתה תקבל החזר חלקי לפי מועד ניתוק התושבות בהגשת דוח שנתי לחץ כדי להרחיב... דוח שנתי בארץ? אני לא תושב כבר שמונה שנים, אז אצטרך להראות בדוח את השווי לפני שמונה שנים?
נכתב ע"י ירח אפל: אז למה שלא ינכו לך מס במקור? יש לך חבות של "מס יציאה", מיטב ינכו במקור ואתה תקבל החזר חלקי לפי מועד ניתוק התושבות בהגשת דוח שנתי לחץ כדי להרחיב... דוח שנתי בארץ? אני לא תושב כבר שמונה שנים, אז אצטרך להראות בדוח את השווי לפני שמונה שנים?
י ירח אפל משתמש בכיר הצטרף ב 3/2/22 הודעות 5,321 דירוג 4,723 10/1/24 #7 המס הוא על החלק היחסי של זמן ההחזקה. אם קנית לפני 10 שנים והפכת לתושב חוץ לפני 8 שנים, אז המס הוא על 20% מהרווח הריאלי. איך בדיוק זה מופיע בדוחות למס הכנסה אני לא יודע
המס הוא על החלק היחסי של זמן ההחזקה. אם קנית לפני 10 שנים והפכת לתושב חוץ לפני 8 שנים, אז המס הוא על 20% מהרווח הריאלי. איך בדיוק זה מופיע בדוחות למס הכנסה אני לא יודע
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,645 דירוג 20,458 10/1/24 #8 נכתב ע"י ירח אפל: איך בדיוק זה מופיע בדוחות למס הכנסה אני לא יודע לחץ כדי להרחיב... אני מניח שב-867 יופיע מלוא הרווח, והרו"ח/נישום יצטרכו להוסיף נספח שמסביר את האחוזים של מס היציאה.
נכתב ע"י ירח אפל: איך בדיוק זה מופיע בדוחות למס הכנסה אני לא יודע לחץ כדי להרחיב... אני מניח שב-867 יופיע מלוא הרווח, והרו"ח/נישום יצטרכו להוסיף נספח שמסביר את האחוזים של מס היציאה.