• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

איך הממשקים בברוקרים שאתם משתמשים?

• פותח הנושא פותח הנושא AntiLopa
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

AntiLopa

משתמש סולידי
דירוג
6
אחרי תקופה שהייתי רק עם ETRADE פתחתי חשבון גם ב IBI טרייד.
אני חייב לציין זה כאילו החזירו אותי 30 שנה אחורה עם איך שהתוכנת ברוקר שלהם נראת...
כמובן שאני לא אוסף את הנתונים שלי משם או את ההחלטות, אבל הייתי קצת בהלם מאיך שזה נראה :)
מעניין אותי איך שאר הברוקרים בארץ? מייטב דש ואחרים.

עצוב איך שזה נראה.

במיטב דש הממשק הוא של ספארק - באמת מחזיר אותי אחורה 20 שנים.
לפני כ 3 שנים דרך בנק איגוד הממשק היה של טרייד-וואן שהוא ממש סטייט-אוף-דה-ארט.
ההבדל המשמעותי, לא רק החזותי והפונקצנליות שלו הוא שספארק זה ממשק וובי חרא וטרייד-וואן הוא P2P, ז"א שמותקנת על נמחשב תוכנה ייעודית עם אבטחה כפולה, של המחשב ושל התוכנה.

בInteractive Brokers יש כמה ממשקים אבל אני בעיקר עובד עם הiOS client שלהם.
הוא לא 100% אבל: יש 2FA, יש SSL (לא ברור לי למה יש אופציה לכבות את זה אבל בסדר), להמיר מטבעות יש ממשק סביר, לבצע רכישות זה בערך שני קליקים (במיוחד עבור רכישת ניירות שכבר רכשת בעבר), מעקב אחרי

ממה שראיתי, הכי נוחים היו DeGiro. ממשק וובי מצוין, אפליקציה מצוינת.

ETRADE מעולים גם.
אומנם מראה של הברוקר לא אמור להיות שיקול, אבל זה מראה את רמת ההשקעה של החברה בעצמה..

אני חייב לציין זה כאילו החזירו אותי 30 שנה אחורה עם איך שהתוכנת ברוקר שלהם נראת...
גם אני הייתי בהלם :(
למעשה, אני בקושי יכולה להשתמש בתוכנה ולמזלי אני נכנסת אולי פעמיים בשנה להסתכל ולהפיק דוחות.
כשאני רוצה למכור, אני מתקשרת לחדר העיסקאות כמו טמבלית ומבקשת שיעשו לי את בדיקת רווחי ההון/מגני מס לפני המכירה ואז כבר מבקשת שימכרו.
לקנות זה פחות בעייתי לי.

במיטב דש הממשק הוא של ספארק - באמת מחזיר אותי אחורה 20 שנים.
לפני כ 3 שנים דרך בנק איגוד הממשק היה של טרייד-וואן שהוא ממש סטייט-אוף-דה-ארט.
ההבדל המשמעותי, לא רק החזותי והפונקצנליות שלו הוא שספארק זה ממשק וובי חרא וטרייד-וואן הוא P2P, ז"א שמותקנת על נמחשב תוכנה ייעודית עם אבטחה כפולה, של המחשב ושל התוכנה.
יש להם גם תוכנה למחשב כמו שאתה רוצה

התכוונתי לשאול אותה שאלה ומצאתי את הפתיל הזה. ראיתי כאן דיונים ארוכים בנוגע לעלויות ברוקר אבל לא בנוגע לממשק. אישית, אני עוקב אחרי ההשקעות בממשק שבנינתי על בסיס google sheets אבל אשמח לקבל גם ממשק ראוי אצל הברוקר. אני כרגע מנהל תיק דרך בנק הפועלים (עשרות ניירות ערך שונים מאג״ח, תעודות סל ועד מניות), אני מעוניין להעביר את התיק לברוקר וגם לניהול עצמי של קרנות השתלמות. רציתי לשאול איך הממשקים של הברוקרים השונים, אשמח גם אם תוכלו להשוות את זה לפועלים למי שמכיר. תודה מראש

. רציתי לשאול איך הממשקים של הברוקרים השונים
כולם משתמשים באותו הממשק שהוא חרא.
חלקם מאפשרים שימוש בממשק של IB לני"ע בחו"ל שהיא מערכת טובה אבל לא ממש ידידותית ומורכבת למדי.

הייתי בפסגות

להשקעות פסיביות של קניה פעם בחודש או פחות זה יחסית סביר
למסחר זה ממש לא ידידותי
במחשב זה עוד סבבה לפלאפון זה פשוט נורא ואיום זכור לי שהייתי צריך כל הזמן לסבובב את המסך כדי לראות חלקים מסויימים ואז להחזיר למצב מאונך כדי לראות חלקים אחרים.. תלוי בשימוש שלך.. לקניה אחת לחודש זה עוד נסבל..

במיטב ד"ש משתמש בממשק של ******************* לחו"ל שהוא אחלה, לקניות המעטות בארץ בספארק וזה מזעזע

במיטב ד"ש משתמש בממשק של ******************* לחו"ל שהוא אחלה, לקניות המעטות בארץ בספארק וזה מזעזע

איך קיבלת זאת? יש לי גישה רק ל-view trade.
יש תנאי סף בשביל לקבל את הפלטפורמה? יכול לשתף?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א יש דרך לעשות סימולציית מס בברוקרים/בנקים ? שוק ההון 9
M ביטוח לכסף בברוקרים ישראלים במקרה של פריצה לחשבון פוסטים מאיכות נמוכה 3
M ביטוח לכסף בברוקרים ישראלים ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
Dinoman עמלות ודמי שמירה בברוקרים אצל SLICE הסבר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
S חיסכון בעמלות בברוקרים ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
stamEhad האם אתם עושים Staking בקריפטו שאתם מחזיקים? קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 58
aminadav איך ללמוד על שוק ההון? מחפש ספר הכי חופר שאתם מכירים. אוף טופיק 5
L האם יש חברות גדולות, שאתם חושבים שיכשלו בגדול? שוק ההון 133
L האם יש חברות גדולות, שאתם חושבים שיכשלו בגדול? שוק ההון 1
C מהן הקבוצות פייסבוק שאתם מצליחים לקבל מתוכן מידע מאוד איכותי או מעניין? אוף טופיק 17
י איך אתם מנהלים את הידע שאתם צוברים? התפתחות אישית 29
G האם/מתי לוותר על קשר כשאתם יודעים שאתם לא באותו ראש (כלכלית)? אוף טופיק 43
L רעיונות להשקעה בבורסה בתחומים שאתם מבינים בהם שוק ההון 23
N האם כל פעם לפני שאתם עוברים לגור עם בן/בת זוג חדשים, אתם עורכים הסכם ממון? אוף טופיק 60
H הישגים אנטי-צרכניים/חסכוניים שאתם גאים בעצמכם שעשיתם מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 88
קורא הדוק מה הדבר הכי מסוכן שאתם מחזיקים בתיק ? שוק ההון 216
Myrath מהי התכונה שאתם הכי צריכים לשחרר ממנה? אוף טופיק 16
adamshalev הדבר הכי מטומטם שאתם יכולים לעשות עם הכסף שוק ההון 4
N כלכלית, ישראל הולכת להתדרדר, ומהר ממה שאתם חושב חושבים אוף טופיק 4
oz1987 סופית: עמלות סוכני ביטוח ופנסיוני נפרדים מדמי הניהול שאתם משלמים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 2
mudale222 האם אתם רציונאלים כלפי הסיכון כפי שאתם כלפי הסיכוי? שוק ההון 21

נושאים דומים

Back
למעלה