amidar
משתמש רגיל
- הצטרף ב
- 25/1/15
- הודעות
- 784
- דירוג
- 1,080
אז לכל מי שיוצא לעבוד כל יום, בטח קרה לפחות פעם אחת המצב הבא:
הגעה לעבודה, עבודה של שעתיים שלוש, רעב, המתנה של שעה\שעתיים לארוחה, ארוחה, שובע עמוק, המשך עבודה של מספר שעות, רעב, אין עוד ארוחה... רעב!
אז אני מחפש את הפתרונות שלכם, כל הפתרונות, לעניין הזה.
ברור לי שאפשר "להכין כל יום אוכל לעבודה", לארוז סנדוויץ, לקנות משהו בעבודה או בדרך (לא סולידי!), אבל אני מחפש את הפתרון היצירתי, זה שיחזיק מעמד לאורך זמן ולא ישבור אותי. כמובן עדיף שגם יהיה פיתרון בריאותי, ולא משהו בסגנון של "קנה דלי של שוקולד השחר ונשנש מתי שרעב...".
לדוגמא:
קנייה סיטונאית של שניים-שלושה סוגי קורנפלקסים, ואז קנייה של קרטון חלב גדול (שני ליטר לפחות) שמחזיק משהו כמו שבועיים שלושה כדי "לחלוב" ממנו את מקסימום השימושיות שלו.
הנחות עבודה:
1. יש לי מקרר פרטי, אבל קטן (משהו מאד דומה לזה). לצערי במקרר הגדול של הקומה אוכל נוטה "להעלם" מדי פעם.
2. יש לי מקום איחסון רב למוצרים שלא צריכים מקרר.
3. אין לי איפה לקנות אוכל יבש בכל שעות היום במרחק סביר ממקום העבודה.
4. אין לי איפה לקנות חלב במרחק סביר ממקום העבודה.
יש פתרונות?
הגעה לעבודה, עבודה של שעתיים שלוש, רעב, המתנה של שעה\שעתיים לארוחה, ארוחה, שובע עמוק, המשך עבודה של מספר שעות, רעב, אין עוד ארוחה... רעב!
אז אני מחפש את הפתרונות שלכם, כל הפתרונות, לעניין הזה.
ברור לי שאפשר "להכין כל יום אוכל לעבודה", לארוז סנדוויץ, לקנות משהו בעבודה או בדרך (לא סולידי!), אבל אני מחפש את הפתרון היצירתי, זה שיחזיק מעמד לאורך זמן ולא ישבור אותי. כמובן עדיף שגם יהיה פיתרון בריאותי, ולא משהו בסגנון של "קנה דלי של שוקולד השחר ונשנש מתי שרעב...".
לדוגמא:
קנייה סיטונאית של שניים-שלושה סוגי קורנפלקסים, ואז קנייה של קרטון חלב גדול (שני ליטר לפחות) שמחזיק משהו כמו שבועיים שלושה כדי "לחלוב" ממנו את מקסימום השימושיות שלו.
הנחות עבודה:
1. יש לי מקרר פרטי, אבל קטן (משהו מאד דומה לזה). לצערי במקרר הגדול של הקומה אוכל נוטה "להעלם" מדי פעם.
2. יש לי מקום איחסון רב למוצרים שלא צריכים מקרר.
3. אין לי איפה לקנות אוכל יבש בכל שעות היום במרחק סביר ממקום העבודה.
4. אין לי איפה לקנות חלב במרחק סביר ממקום העבודה.
יש פתרונות?