• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.

איזה בנק מספק כיום את המענה הדיגיטילי והישירותי הטוב ביותר?

• פותח הנושא פותח הנושא TOM_27
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

TOM_27

משתמש סולידי
דירוג
24
היי אנשים יקרים,

מצטער מראש אם נשאל אך הייתי שמח לדעות של מי מכם שחוו מספר בנקים ויוכלו להשוות. הייתי שנים בבנק הבינלאומי, סבלתי מכל רגע בהיבטי השירותי בכלל והדיגיטלי בפרט. לפני תקופה קצרה החלטתי לנסות את הבנקים הדיגיטליים בתקווה שיביאו עימם בשורה. וואן זירו הייתה חוויה לא טובה ולא מקצועית, פפר - סה"כ היה יעיל ונוח באופן יחסי לכל שאר הבנקים שהייתי בהם בארץ בחיי, נאלץ לעזוב כיוון שיש להם כל מיני פעילויות בסיסיות שהם עדיין לא מאפשרים. שהיתי תקופה בחו"ל וגיליתי עולם בנקאות שונה לחלוטין, היו לי חשבונות ב-WISE ו-REVULOT וזה היה פשוט מדהים. 24/7 מענה מקצועי, 0 עמלות או המצאות, אפליקציות שבהשוואה לבנקים כאן הם משנת 2060. אני מבין שלא אוכל לקבל דבר דומה כאן, אך אשמח לאיזושהי השוואה בין האופציות אותן טרם ניסיתי - לאומי, פועלים, מזרחי, דיסקונט, יהב וירושלים. אציין שעקב אורח חיי אני זקוק לבנק שיוכל לתת מענה מעבר לשעה 16:00.. ואני שואף לבצע הכל באופן דיגיטלי ויעיל וללא טלפונים. פתחתי חשבון בלאומי ועושה רושם שהדיגיטל נותן מענה סביר, אך הוא קצת ליופי ומעין מוקד השארת הודעות לסניף - דבר שלא נוח ויעיל מבחינתי, מעוניין במענה דיגיטלי שאשכרה יכול לבצע פעולות מיידיות כמו בפפר וואן זירו. ולא בשיחות טלפוניות עם בנקאים.

תודה !

אם תוסיף אילו פעולות אתה מנסה לבצע, אפשר יהיה לתת תשובה שיותר תתאים למה שאתה מחפש.

אם תוסיף אילו פעולות אתה מנסה לבצע, אפשר יהיה לתת תשובה שיותר תתאים למה שאתה מחפש.
שום דבר יוצא דופן, פעילות שגרתית בעו״ש ובכרטיסי אשראי, הוראות קבע. כשהייתי בחו״ל - גם העברת מט״ח.

שום דבר יוצא דופן
גם אני לא עושה שום דבר יוצא דופן.
אני לא זוכר שהייתי צריך אי פעם להתקשר לבנק שלי מאז שפתחתי את החשבון.
אם אתה צריך נציג טלפוני, ועוד משהו שהוא לא חד פעמי אלא מספיק קבוע כדי שתבחר בנק לפי זה, זה אומר שהשימושים שלך הם בהחלט יוצאי דופן.

שום דבר יוצא דופן, פעילות שגרתית בעו״ש ובכרטיסי אשראי, הוראות קבע. כשהייתי בחו״ל - גם העברת מט״ח.
ומה מכל אלו דרש ממך לדבר עם בנקאי?

גם אני לא עושה שום דבר יוצא דופן.
אני לא זוכר שהייתי צריך אי פעם להתקשר לבנק שלי מאז שפתחתי את החשבון.
אם אתה צריך נציג טלפוני, ועוד משהו שהוא לא חד פעמי אלא מספיק קבוע כדי שתבחר בנק לפי זה, זה אומר שהשימושים שלך הם בהחלט יוצאי דופן.
אני לא צריך נציג טלפוני כאמור, אני רגיל לבקש/ לבצע דברים עצמאית באפליקציות, פשוט ככה הבנקים הרגילים שהייתי בהם עובדים עד כה. לכן הפוסט.

אני לא צריך נציג טלפוני כאמור, אני רגיל לבקש/ לבצע דברים עצמאית באפליקציות
אבל אמרת שניסית את זה עם לאומי (פפר) ועם 10, ומשום מה זה לא עבד לך.
למרות שלי היה נסיון טוב עם שניהם.
אז אני מנסה להבין מה בדיוק הצרכים שלך.
פשוט ככה הבנקים הרגילים שהייתי בהם עובדים עד כה
מה זה "בנקים רגילים"?
העבודה שלי מול הבנקים ה"רגילים" היא אונליין בלבד. לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתי צריך להתקשר לבנק.

ומה מכל אלו דרש ממך לדבר עם בנקאי?
הכל? כשהייתי בחו"ל וניסיתי לטפל בדברים זה היה סיוט, להסדיר הוראת קבע לא נתנו דרך האתר, רצו שאגיע לסניף! לא פחות. גם יפויי כוח למישהו אחר על מנת שייפתח בשמי לא אפשרו וזה היה דבר שטותי ביותר שלוקח חצי דקה לעשות באפליקציות נורמליות. ועוד כהנה וכהנה. למט"ח וכאב הראש שדרשו והעמלות עד שהוא בכלל הגיע אליי לא אכנס.

אבל אמרת שניסית את זה עם לאומי (פפר) ועם 10, ומשום מה זה לא עבד לך.
למרות שלי היה נסיון טוב עם שניהם.
אז אני מנסה להבין מה בדיוק הצרכים שלך.

מה זה "בנקים רגילים"?
העבודה שלי מול הבנקים ה"רגילים" היא אונליין בלבד. לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתי צריך להתקשר לבנק.
כל מיני דברים שנחשפתי להרבה מהם באינטנסיביות דווקא כאשר באמת הייתי עושה פעולות מחו"ל. כמו הלוואות למיניהן, אישור שימוש במסגרת מיידית כאשר כבר יש כסף בחשבון ועוד. פשוט לא היה עם מי לדבר במקרי חירום אמיתיים וזה ממש תקע אותי בכל מיני סיטואציות. רגילים - לא הבנקים הדיגיטליים.

כל מיני דברים שנחשפתי להרבה מהם באינטנסיביות דווקא כאשר באמת הייתי עושה פעולות מחו"ל. כמו הלוואות למיניהן, אישור שימוש במסגרת מיידית כאשר כבר יש כסף בחשבון ועוד. פשוט לא היה עם מי לדבר במקרי חירום אמיתיים וזה ממש תקע אותי בכל מיני סיטואציות.
כל מה שתיארת פה לא נופל תחת:
פעילות שגרתית בעו״ש
האמת שחצי מהדברים שאמרת אפילו לא הבנתי.

אז בתור אחד שעושה רק פעילות שגרתית בעו"ש, לא הייתה לי בעיה עם אף אחד מהבנקים, כנראה כי אני לא עושה את הפעולות המיוחדות שאתה עושה.
. רגילים - לא הבנקים הדיגיטליים.
מה זה "בנקים דיגיטליים"?
יש בארץ בנק אחד שהוא דיגיטלי (חסר סניפים). כל השאר זה לכל היותר סניפים דיגיטליים של בנקים רגילים, ולפעמים סתם ממשק דיגיטלי של הבנק שמקושר לסניף רגיל.

לפתוח או לבטל הוראת קבע אפשר דרך האתר של כל הבנקים, כולל הבינלאומי.
לא לגמרי הבנתי את שאר השימושים שציינת.

כל מה שתיארת פה לא נופל תחת:

האמת שחצי מהדברים שאמרת אפילו לא הבנתי.

אז בתור אחד שעושה רק פעילות שגרתית בעו"ש, לא הייתה לי בעיה עם אף אחד מהבנקים, כנראה כי אני לא עושה את הפעולות המיוחדות שאתה עושה.

מה זה "בנקים דיגיטליים"?
יש בארץ בנק אחד שהוא דיגיטלי (חסר סניפים). כל השאר זה לכל היותר סניפים דיגיטליים של בנקים רגילים, ולפעמים סתם ממשק דיגיטלי של הבנק שמקושר לסניף רגיל.
אני לא יודע מה מוגדר כ"מיוחד" או לא, מבחינתי לא היו דברים יוצאי דופן ולא ביקשתי משכנתא או פעולה פיננסית מורכבת שמצריכה תהליכים. הכותרת היא מחסור בגישה נוחה ומהירה לפונקציות בסיסיות או כסף בחשבון שלי (כמו מגבלת שימוש בחו"ל שמסתבר שיש אז לא נותנים לך למשוך, על אף שהחשבון מלא, שינוי הוראת קבע, בעייני אלו לא דברים שהגיוני שיידרשו שיח או אישור ממישהו, היו לי מצבי חירום שלמשל הייתי צריך להזמין טיסה בדחיפות אבל עקב מגבלות כרטיס נתקעתי ואין אף אחד שאפשר פשוט בקלות להשיג, בטח עם מספר זר) רק יודע שלא היה לי נוח לבצע את הפעולות שהייתי צריך דיגיטלית וממש הקשו עליי, שוב בניגוד לאותן פעולות בחשבון והמטבע הזר שלקחו דקות ועם נציגים יעילים בצ'אטים.

נערך לאחרונה ב:
לפתוח או לבטל הוראת קבע אפשר דרך האתר של כל הבנקים, כולל הבינלאומי.
לא לגמרי הבנתי את שאר השימושים שציינת.
אז מסתבר שיש רמות של "הרשאה" שגילתי עליהן בטעות, דווקא כשהייתי בחו"ל ולאחר שהחשבון בבינלאומי רץ 6 שנים. לא טרחו להסביר מדוע או לנסות לעזור מלבד להגיד לי להגיע לסניף לאשר את זה.

אני לא יודע מה מוגדר כ"מיוחד" או לא, מבחינתי לא היו דברים יוצאי דופן
בדיוק בגלל זה שאלו אותך מה בדיוק הצרכים שלך.
ובדיוק בגלל זה תשובה כמו "שום דבר יוצא דופן" היא לא תשובה טובה.
כי הנה, מסתבר שה "שום דבר יוצא דופן" שלך הוא מאוד יוצא דופן עבורי ועבור אנשים אחרים פה בדיון.
רק יודע שלא היה לי נוח לבצע את הפעולות שהייתי צריך דיגיטלית וממש הקשו עליי,
אבל אם לא תסביר מה בדיוק הפעולות שאתה רוצה/צריך לבצע, איך אנשים ידעו להגיד לך כמה הם קלים/קשים לביצוע?
(כמו מגבלת שימוש בחו"ל
לא נתקלתי מעולם בבעיה כזאת באף בנק.
שמסתבר שיש אז לא נותנים לך למשוך, על אף שהחשבון מלא,
למשוך מה מאיפה ולמה?
אתה מדבר על משיכה של כסף מכספומט?
מעולם לא נתקלתי בבעיה כזאת.
בעייני אלו לא דברים שהגיוני שיידרשו שיח או אישור ממישהו,
גם בעיני לא.
אבל גם לא נתקלתי במקרה שהייתי צריך אישור מיוחד לאף אחד מהדברים שציינת (או לפחות, עד כמה שהבנתי מה הדברים הללו היו).
היו לי מצבי חירום שלמשל הייתי צריך להזמין טיסה בדחיפות אבל עקב מגבלות כרטיס נתקעתי
מה הקשר בין בעיות בכרטיס אשראי לבין חשבון העו"ש?
אם הגעת למצב שניצלת את מסגרת האשראי שלך בכל כרטיסי האשראי זאת בעיה שלך, לא של הבנק שלך...
ואין אף אחד שאפשר פשוט בקלות להשיג, בטח עם מספר זר
לא יודע, לא יצא לי אף פעם שהייתי צריך "להשיג מישהו". לא כשהייתי בארץ ולא בחו"ל.
אבל כן, בבנקים בארץ (ולא רק בנקים, בכלל בשירות לקוחות) לוקח זמן עד שמגיעים למישהו.
אז מסתבר שיש רמות של "הרשאה" שגילתי עליהן בטעות, דווקא כשהייתי בחו"ל ולאחר שהחשבון בבינלאומי רץ 6 שנים. לא טרחו להסביר מדוע או לנסות לעזור מלבד להגיד לי להגיע לסניף לאשר את זה.
בלי פירוט על מה בדיוק הבעיה ומה הן אותן "רמות הרשאה", קצת קשה לעזור לך.
אני יכול רק להגיד שאני לא נתקלתי בבעיה כזאת...

לא בטוח באיזה טווח זמן מדובר פה אבל יכול מאד להיות שהדברים שהפריעו לך בעבר הם כבר non-issue בימינו.

אני עברתי לבינלאומי לפני כשנה בדיוק בגלל יכולת דיגיטלית נחותה של הבנק הקודם שלי (יהב). לצרכים שלי לפחות הם עושים את העבודה, חוץ מ2 ביקורים בסניף לפתיחת החשבון, אני מבצע הכל דרך האפליקציה או במיילים לבנקאית.

כמו שאמרו, אם תהיה יותר ספציפי בפעולות שאתה רוצה לבצע, אוכל בקלות לומר לך אם הן זמינות עבורי.

אישית עברתי כמה בנקים וחושב שדיסקונט נותן את השירות הדיגיטלי הטוב ביותר
אפליקציה מעולה ומעודכנת

בדיוק בגלל זה שאלו אותך מה בדיוק הצרכים שלך.
ובדיוק בגלל זה תשובה כמו "שום דבר יוצא דופן" היא לא תשובה טובה.
כי הנה, מסתבר שה "שום דבר יוצא דופן" שלך הוא מאוד יוצא דופן עבורי ועבור אנשים אחרים פה בדיון.

אבל אם לא תסביר מה בדיוק הפעולות שאתה רוצה/צריך לבצע, איך אנשים ידעו להגיד לך כמה הם קלים/קשים לביצוע?

לא נתקלתי מעולם בבעיה כזאת באף בנק.

למשוך מה מאיפה ולמה?
אתה מדבר על משיכה של כסף מכספומט?
מעולם לא נתקלתי בבעיה כזאת.

גם בעיני לא.
אבל גם לא נתקלתי במקרה שהייתי צריך אישור מיוחד לאף אחד מהדברים שציינת (או לפחות, עד כמה שהבנתי מה הדברים הללו היו).

מה הקשר בין בעיות בכרטיס אשראי לבין חשבון העו"ש?
אם הגעת למצב שניצלת את מסגרת האשראי שלך בכל כרטיסי האשראי זאת בעיה שלך, לא של הבנק שלך...

לא יודע, לא יצא לי אף פעם שהייתי צריך "להשיג מישהו". לא כשהייתי בארץ ולא בחו"ל.
אבל כן, בבנקים בארץ (ולא רק בנקים, בכלל בשירות לקוחות) לוקח זמן עד שמגיעים למישהו.

בלי פירוט על מה בדיוק הבעיה ומה הן אותן "רמות הרשאה", קצת קשה לעזור לך.
אני יכול רק להגיד שאני לא נתקלתי בבעיה כזאת...
יש מגבלת משיכה יומית לכרטיסי אשראי ישראליים בחו"ל, זה פונקציה אוטומטית ומסתבר שלא קשורה לכמה כסף יש לך או באיזה בנק אתה וכו' והם לא היו מוכנים בכלל לשמוע על שינוי שלה. לי בעצמי אין מושג עד היום מה זה רמות הרשאה, שוב, גיליתי על כך רק בחו"ל כשניסיתי לשנות הוראת קבע ולהוסיף איש קשר להעביר אליו כסף למשל ואז נטען מצידם ש"אין הרשאה מספקת" ושצריך לבוא לבנק לחתום כדי שזה יתאפשר באתר וכו' ופשוט לא יכולתי לעשות כלום. מעבר לכך, בארץ ובחו"ל המענה שקיבלתי באתר וזמן התגובה אליו הייתה מגוחכת ולא מקצועית (הבינלאומי).

לא בטוח באיזה טווח זמן מדובר פה אבל יכול מאד להיות שהדברים שהפריעו לך בעבר הם כבר non-issue בימינו.

אני עברתי לבינלאומי לפני כשנה בדיוק בגלל יכולת דיגיטלית נחותה של הבנק הקודם שלי (יהב). לצרכים שלי לפחות הם עושים את העבודה, חוץ מ2 ביקורים בסניף לפתיחת החשבון, אני מבצע הכל דרך האפליקציה או במיילים לבנקאית.

כמו שאמרו, אם תהיה יותר ספציפי בפעולות שאתה רוצה לבצע, אוכל בקלות לומר לך אם הן זמינות עבורי.
טווח הזמן המיידי. עכשיו אני בארץ, רמת הפעולות שאבצע תהיה כנראה נמוכה מאשר זו שהייתה בחו"ל וגם ברמת הדחיפות, אבל עדיין חשוב לי מענה יעיל ומהיר ולא לחכות ימים/ לקבל טלפונים מבנקאים רחמנא ליצלן (עכשיו כשפתחתי חשבון בלאומי, ניסיתי להשתמש באפליקציה לקבל מענה על כל מיני סוגיות בסיסיות כלליות מאוד שקשורות בחשבון ותנאיו, הדבר היחיד שקרה זה שכל פעם פשוט שלחו את הפניות לאיזו בנקאית בסניף שחוזרת בשעות שנוח לה וטלפונית, ממש ה-90S).

למישהו יש פידבק על דיסקונט, מרכנתיל או מזרחי בהיבטים הללו? ראיתי את האפליקציה של דיסקונט נראית די אינטואיטיבית.

יש מגבלת משיכה יומית לכרטיסי אשראי ישראליים בחו"ל, זה פונקציה אוטומטית ומסתבר שלא קשורה לכמה כסף יש לך או באיזה בנק אתה
וזה גם לא קשור לבנק אלא לחברת האשראי.
כשניסיתי לשנות הוראת קבע ולהוסיף איש קשר להעביר אליו כסף למשל ואז נטען מצידם ש"אין הרשאה מספקת" ושצריך לבוא לבנק לחתום כדי שזה יתאפשר באתר
נשמע שלא איפשרת (כלומר חסמת) ביצוע של פעולות מסויימות אונליין.
זה משהו שמגדירים לרוב בזמן פתיחת החשבון.
טווח הזמן המיידי
מה זה מידי?
זה קרה לך אתמול בחשבון שפתחת שלשום?

וזה גם לא קשור לבנק אלא לחברת האשראי.

נשמע שלא איפשרת (כלומר חסמת) ביצוע של פעולות מסויימות אונליין.
זה משהו שמגדירים לרוב בזמן פתיחת החשבון.

מה זה מידי?
זה קרה לך אתמול בחשבון שפתחת שלשום?
החשבון נפתח בערך ב-2016 אני בטח לא זוכר או יודע על מה חתמתי. אבל כן הייתה לי האופציה להעביר ולבצע את הפעולות הללו לפני אז אני באמת לא יודע עד היום למה ביום בהיר זה השתנה וגם לא ניתן הסבר.

לגבי האשראי - אוי אם היית יודע איזו מסכת בדיחתית עברתי מול שניהם כל התקופה הזו בחו"ל, מעין פינג פונג שהבנק מפנה לחברת האשראי וההפך.

הוא שאל על הבינלאומי, אז הבעיות קרו בשנה הנוכחית. את לאומי פתחתי לפני כמה ימים ורשמתי מה הפריע עד כה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
D איזה בנק ישראלי הכי מתירני לקבל כסף שמקורו בקריפטו קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 3
fizban קרן השתלמות IRA - עם איזה בנק אתם עובדים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 36
4 איזה מוסד פיננסי יותר יציב בנק או בית השקעות כדוגמת ibi שוק ההון 1
A איזה סוג של קופה עדיף למכור לפני קניית דירה? שוק ההון 5
A איזה מסלול לפרוע במשכנתא? נדל"ן 5
Y פרעון חלקי במשכנתא - איזה מסלול לפרוע נדל"ן 11
D איזה פלטפורמת מסחר הכי עדיפה?. ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
Nons Ense 200,000₪ איזה מטבעות עדיף להחזיק ולמה בהתחשב באינפלציה בארץ שוק ההון 35
A איזה מכשיר מאפשר השקעה סולידית עם מט״ח בלי להמיר לשקלים צרכנות פיננסית 5
ע איזה איש מקצוע צריך להזמין? אוף טופיק 5
V איזה מסלול בקרן פנסיה עדיף למישהו בן 35 - מניות, עוקב סנופי או משהו אחר? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 17
K איזה ETF לקנות בתור ישראלית שגרה בארה"ב (לא אזרחית אמריקאית)? שוק ההון 1
ש איזה קרנות סל איריות ישראליות יש על מדד הדאו גונס ואיזה קרנות חו"ל יש? שוק ההון 22
י משכנתא קטנה וקצרת טווח איזה מסלול כדאי? נדל"ן 5
E מקרר שהפסיק לעבוד. כדאי להשקיע בתיקון? ואם לא, איזה אתם ממליצים לקנות? אוף טופיק 6
F יש איזה ברוקר שיכול לנעול לי את ההשקעה לטווח של כמה שנים ? שוק ההון 2
מ מתלבטת איזה תואר ללמוד - איזה תואר בהנדסה או משהו אחר בכלל? התפתחות אישית 2
ס איזה הטבות פיננסיות זמינות לבעלי אזרחות אירופאית? צרכנות פיננסית 2
ש חוץ מיס/הוט איזה רשת אתם ולמה? צרכנות פיננסית 5
Y מתלבט איזה מדד לבחור בין 3 מדדים ל-20-30 שנה הבאות שוק ההון 3
מ מי שמעונין לקנות ביטקיון אמיתי ולא קרן שמחכה את הביטקיון איזה מהאפשריות עדיף קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 1
D איזה בית השקעות נותן דו"חות מס צרכנות פיננסית 8
מ איזה טופס אני צריך ממיטב דש? מיסים 8
מ איזה מסמך אני צריך לבקש ממיטב ד"ש שיביאו לי בשביל שאדע מה היה העלות של המניות כשקניתי אותם? שוק ההון 8
ד דרך איזה בית השקעות אפשר לקנות ביטקוין ? קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
E איזה עתיד (נורא) מצפה לי? יומני מסע אישיים 74
E איזה מכשירים פיננסיים עדיף לפדות ברכישת דירה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
D לבעל עסק ריווחי - איזה סיבה יש לא להשקיע דרך חברה בעמ מיסים 8
F שכונה חדשה איזה קבלן ביקש היתר ואיזה קיבל נדל"ן 1
א איזה מסלול כדאי לי לסגור במשכנתא? נדל"ן 13
ד איזה אג"ח לקנות? שוק ההון 3
B מיסוי דיבידנדים מ-ETF אג"ח (או: איזה באלגן) מיסים 9
P איזה מחברות הפנסיה עם אאוטסורסינג לממשק מעסיקים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
O איזה הקצאת נכסים לעשות שוק ההון 3
S איזה חברות לדעתכם חסרות בתל אביב 125? פוסטים מאיכות נמוכה 0
א איך לבחור איזה מסלול לסגור במשכנתא נדל"ן 17
tomer111 איזה ערוץ ספורט מספק שידורים חיים כדורגל ישראלי,אירופאי,טורנירי טניס,כדורסל? (ליגות מקצועיות לא בתי ספר) פוסטים מאיכות נמוכה 0
S משכנתא - איזה מסלול לסגור קודם? נדל"ן 4
B קניית מט"ח לחשבון מט"ח מבנק - איזה שער? צרכנות פיננסית 6
א חיסכון חודשי - איזה מוצר הכי יתאים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
1337justme לחצן מצוקה לקשישים - איזה מומלץ? אוף טופיק 21
ל מעוניין להפסיק לרכוש שישיות מים - איזה פתרון קיים יש? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 51
I איזה מניות או מדדים עולים בזמן משבר? שוק ההון 6
I איזה etf מחזיק אג״ח ממשלת אוקריאנה? שוק ההון 0
V איזה מסלול הייתם מסלקים? נדל"ן 24
השקעה לא מזל איזה משפט/מוטו מלווה אתכם לעצמאות כלכלית ? פוסטים מאיכות נמוכה 3
deussex רכישת רכב חדש - איזה כדאי ? מבולבל מאוד, ועליית מחירים צרכנות פיננסית 62
adamshalev ספרו איזה השקעות עבדו לכם ב-2021 ואיזה לא? שוק ההון 95
F חוץ מהייטק איזה תחומים רווחים עוד היום בסקטור השכיר ? התפתחות אישית 70
שם משתמש בעייתי לפני פתיחת חשבון מסחר: איזה בית השקעות בוחרים ולמה? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1

נושאים דומים

Back
למעלה