Y YanivYan משתמש רשום הצטרף ב 12/9/22 הודעות 5 דירוג 1 11/9/23 #1 אהלן, אני אזרח אמריקאי, אשמח להבין בעיקר איפה הכי כדאי לי לפתוח חשבון השקעות מבחינת מיסוי ועוד. האם בארה״ב או בארץ. לפי מה שקראתי בפורום ההמלצה היא לפתוח בארה״ב, אשמח להבין למה. תודה. נערך לאחרונה ב: 11/9/23
אהלן, אני אזרח אמריקאי, אשמח להבין בעיקר איפה הכי כדאי לי לפתוח חשבון השקעות מבחינת מיסוי ועוד. האם בארה״ב או בארץ. לפי מה שקראתי בפורום ההמלצה היא לפתוח בארה״ב, אשמח להבין למה. תודה.
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,425 דירוג 20,208 12/9/23 #2 תסתכל בדף פרופיל שלי, יש שם לינק לפוסט מפורט שמסביר למה.
Y YanivYan משתמש רשום הצטרף ב 12/9/22 הודעות 5 דירוג 1 12/9/23 #3 נכתב ע"י FIYaacov: תסתכל בדף פרופיל שלי, יש שם לינק לפוסט מפורט שמסביר למה. לחץ כדי להרחיב... אם תוכל אשמח שתשלח לינק לחלק הזה בפרופיל שלך
נכתב ע"י FIYaacov: תסתכל בדף פרופיל שלי, יש שם לינק לפוסט מפורט שמסביר למה. לחץ כדי להרחיב... אם תוכל אשמח שתשלח לינק לחלק הזה בפרופיל שלך
yossik מודרטור הצטרף ב 24/1/15 הודעות 14,205 דירוג 16,446 12/9/23 #4 נכתב ע"י YanivYan: אם תוכל אשמח שתשלח לינק לחלק הזה בפרופיל שלך לחץ כדי להרחיב... מה? להאכיל בכפית? תכנס לפרופיל בלשונית 'אודות' שלו ותראה את הלינק.
נכתב ע"י YanivYan: אם תוכל אשמח שתשלח לינק לחלק הזה בפרופיל שלך לחץ כדי להרחיב... מה? להאכיל בכפית? תכנס לפרופיל בלשונית 'אודות' שלו ותראה את הלינק.
Y YanivYan משתמש רשום הצטרף ב 12/9/22 הודעות 5 דירוג 1 12/9/23 #5 נכתב ע"י yossik: מה? להאכיל בכפית? תכנס לפרופיל בלשונית 'אודות' שלו ותראה את הלינק. לחץ כדי להרחיב... להיכנס ל'אודות' מספיק, טנקס
נכתב ע"י yossik: מה? להאכיל בכפית? תכנס לפרופיל בלשונית 'אודות' שלו ותראה את הלינק. לחץ כדי להרחיב... להיכנס ל'אודות' מספיק, טנקס