• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

אופק תעסוקתי ללא תואר ראשון

• פותח הנושא פותח הנושא עידו ג
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

עידו ג

משתמש בכיר
דירוג
1,426
ערב טוב ושבוע טוב.
פירטתי בפורום על עצמי לא מעט אז לא אכנס ליותר מדי פרטים. אצרף קישורים לדיונים רלוונטיים:
- מצב רפואי אבא
- יומן מסע אישי

- ביוני 2023 נרשמתי למכללת תל חי. עשיתי קורס ריענון במתמטיקה ומכינה. את שנת התואר הראשונה הפסקתי עקב המלחמה והפינוי מק"ש.
- ביולי 2024 נרשמתי למסלול האקדמי המכללה למנהל. לא הסתדרתי עם הריחוק מהמשפחה, המצב הביטחוני הקשה (התחממות בגזרת נהרייה) ופרשתי גם כאן. היו גם קשיים נפשיים רבים שהעיקו.
- נרשמתי לשני קורסים באונ' הפתוחה, עקב המצב הרפואי של אבי אני כנראה אכשל בהם (?). אני ממש אבל ממש לא מצליח להתרכז ועקב מצבו הסיעודי של אבי למען האמת וההגינות גם בקושי היה לי זמן.
- לומד לתואר בחשבונאות וכלכלה מורחבת.
- התפטרתי מהעבודה על מנת לסעוד את אבי ולהיות שם עבורו ואמי. ביום חמישי האחרון סיימתי את תקופת ההודעה מראש.
ביום ראשון אבא צפוי לעבור לבית לווינשטיין סוף סוף. את נסיעות הרכבת הלוך חזור מנהרייה לרעננה ומרעננה לנהרייה אנצל לצפייה בשיעורים. אנסה לפחות...

מיואש מעצמי, מהמצב, מחיי האישיים/חברתיים וממה לא לאחרונה. חושב לוותר סופית על התואר עכשיו ובעתיד הרי אסיים אותו בגיל די מאוחר (במיוחד לחשבונאות). המסלול די ארוך וסזיפי, אגיע למשכורת סבירות בגיל מאוד מאוחר ככל הנראה (?).

אין לי ספק שמבחינת ידע מעשי ויכולות אישיות אני מעל הממוצע ויודע יותר מאשר אנשים שעובדים בתחום. אך את התעודה צריך להוציא ובלעדיה הרבה דברים לא ניתן בכלל לעשות ולעסוק בהם.
לאילו סוגי עבודות אוכל לנסות להתקבל ולקבל מהן את ההכשרה לתחומים אלו? איך זה בכלל עובד (אם בכלל)?
האם הן בכלל יקלטו מישהו ללא רקע לימודי בתחום, שלא בהתמחות?

חשבתי למשל לנסות להתקבל למשרה בחיפה, תחום הביטוח, ייעוץ פיננסי וכד'. בתור התחלה אני מניח שהם היו רוצים שיהיה לי תעודה כלשהי, רקע כלשהו, אך אין לי כלום ושום דבר. הידיוט בן 29 בקרוב. יש בכלל סיכוי בגיל כזה ללא רקע?

מחפש כיוון מעשי. מסלול קריירה. מסלול קריירה+לימוד.
מאוד, מאוד אשמח לרעיונות ותובנות על מסלולי מקצוע אפשריים בתחום הכלכלה, מס, ביטוח, פנסיה וכד' שניתן לעשות ללא תואר. תגובות כנות ולא מעודדות, אני לא צריך עידוד. אם אתם חושבים שאני צריך לבלוע את הרוק, לאכול ח*א תקופה וללכת בכל הכוח על תואר או לימודיים מקצועיים - כתבו זאת.

עריכה:
חשוב להזכיר - אנוכי גר בנהרייה, בתחום יהיה קשה מאוד למצוא עבודה. אם בכלל, כנראה באזור חיפה.

הידיוט בן 29 בקרוב. יש בכלל סיכוי בגיל כזה ללא רקע?
זה לא גיל מאוחר להשיג ידע.

אנוכי גר בנהרייה, בתחום יהיה קשה מאוד למצוא עבודה. אם בכלל, כנראה באזור חיפה.
חשבי שכר, סוכני ביטוח, יועצים/משווקים פנסיונים, יועצי מס, רואי חשבון - את כולם צריך בכל מקום בארץ, גם בנהריה

תברר על לימודי "חשבי שכר", זה פחות שעות לימוד, שכר לימוד יותר קטן - אולי לתקופה הזו זה יהיה טוב
וכשתהיה מוכן תוכל להמשיך בלימודים שהפסקת

לומד לתואר בחשבונאות וכלכלה מורחבת.
...
אין לי ספק שמבחינת ידע מעשי ויכולות אישיות אני מעל הממוצע ויודע יותר מאשר אנשים שעובדים בתחום
עד כמה שידוע לי...
70~80 אחוז מהנהגים בטוחים שהם טובים מהנהג הממוצע.
מאיפה לך הידע?
תתחיל בלהוריד את האף ולהתמיד בלימודים.

עד כמה שידוע לי...
70~80 אחוז מהנהגים בטוחים שהם טובים מהנהג הממוצע.
מאיפה לך הידע?
תתחיל בלהוריד את האף ולהתמיד בלימודים.
עקרונית, אין בעיה מתמטית עם המשפט. 80% המנהגים יכולים להיות טובים יותר מהממוצע (בשונה מהחציון).

אם אתם חושבים שאני צריך לבלוע את הרוק, לאכול ח*א תקופה וללכת בכל הכוח על תואר או לימודיים מקצועיים - כתבו זאת.
אין לי עצה לגבי קריירה ללא תואר, אבל אני חושב שיציאה מהעבודה והתואר אמנם יעזרו לך ולמשפחתך בטווח הקצר. אבל יפגעו בכולכם קשות בטווח הבינוני והארוך.

עקרונית, אין בעיה מתמטית עם המשפט. 80% המנהגים יכולים להיות טובים יותר מהממוצע (בשונה מהחציון).
זה קורה בדרך כלל הפוך...
מספר קטן של בעלי הכנסה גבוהה במיוחד מרים את הממוצע מעל החציון.
כדי שזה יהיה אפשרי, כמה מהנהגים אמורים להיות ברמה שלילית כדי להוריד את הממוצע מתחת לחציון.

זה קורה בדרך כלל הפוך...
מספר קטן של בעלי הכנסה גבוהה במיוחד מרים את הממוצע מעל החציון.
כדי שזה יהיה אפשרי, כמה מהנהגים אמורים להיות ברמה שלילית כדי להוריד את הממוצע מתחת לחציון.
זה לא נכון.
זה לא נושא הדיון, אז אפסיק להגיב לך בנושא הזה ספציפית מעבר להודעה הנוכחית.

דמיין מצב שבו יש 8 נהגים עם ציון 100 ו2 נהגים עם ציון 0.
הממוצע הוא 80, ולכן שמונת הנהגים עם ציון 100 הם טובים מהממוצע.

דמיין מצב שבו יש 8 נהגים עם ציון 100 ו2 נהגים עם ציון 0.
הממוצע הוא 80, ולכן שמונת הנהגים עם ציון 100 הם טובים מהממוצע.
ה-2 המדוברים הם פסולי רשיון?
אין נהג עם ציון 0. הציון הוא עובר או נכשל בקבלת הרשיון.
או שאתה מתכוון ש-8 מעולים ולא עושים טעויות בכביש ו-2 פוגעים בערך בכל הולך רגל שרואים בדרך?

בכל מקרה, נכון, לא זה הנושא של השרשור.
יש את פות"ש, שלא מצליח להתמיד בלימודים וטוען שיש לו ידע מעשי ויכולות יותר מלעוסקים בתחום.
אז הוא לא צריך בכלל ללמוד.. רק להגיע למבחנים.

אשמח שנשאר בנושא, תודה.
יש את פות"ש, שלא מצליח להתמיד בלימודים וטוען שיש לו ידע מעשי ויכולות יותר מלעוסקים בתחום.
@c881 העמדת אותי על טעותי ובצדק.
הכוונה הייתה לאנשים שלומדים את התחום (פיננסי, השקעות, ביטוח וכד). לא מאלו שעוסקים בתחום. כלומר, יש נקודת פתיחה טובה להשתלבות בעבודה ללא לימודים - ולהמשיך ללמוד תוך כדי תנועה. אני גם לא חושב שזה מתיימר מדי. חומר האנשים שראיתי בתל חי או במכללה למנהל לא הרשים אותי בכלל... רובם ככולם היו חסרי מושג בהשקעות או מהמרים יומיים.

השאלה אם יש הזדמנות תעסוקתית כזו בכלל. להתקבל על סמך ראיון או מבחן (ללא תעודה כלשהי בתחום). להוכיח את עצמי ותהכנס למסגרת של התמחות מהעבודה.

התפטרתי מהעבודה על מנת לסעוד את אבי ולהיות שם עבורו ואמי. ביום חמישי האחרון סיימתי את תקופת ההודעה מראש.
ביום ראשון אבא צפוי לעבור לבית לווינשטיין סוף סוף. את נסיעות הרכבת הלוך חזור מנהרייה לרעננה ומרעננה לנהרייה אנצל לצפייה בשיעורים. אנסה לפחות...
אני מניחה שהיות וכבר עזבת את מקום העבודה זה מאוחר מידי אבל לאחר היכרות אישית עם בית לוינשטיין אתה ממש לא נדרש לסעוד את אביך בשום צורה. יש שם צוות מאוד מיומן שיטפל בחלק של הסיעוד (רחצה היגנייה אישית והאכלה אם יש צורך) ויש שם חיים חברתיים נחמדים מאוד וממש אין צורך מבן משפחה להיות שם 24/7. בנוסף נסיעה מנהריה לבית לוינטשיין תיקח לך שעתיים וחצי לכיון בתחבורה ציבורית מה שאומר 5 שעות ביום. זה ממש לא ראלי וכדאי מאוד להבהיר לכל הגורמים המעורבים שזה לא יקרה.

אתה בן 29 ורוקד סביב התואר כבר תקופה. אם לא תעשה אותו עכשיו לא תחזור לזה בגיל 35 אין סיכוי.

החיים תמיד יהיו בדרך (מחלות מלחמות קורונה ) אבל הזמן עובר ואתה נשאר באותו מקום. לימודים זה קשה ודורש השקעה אבל אין ברירה. עם כל הכבוד האוניבריסטה הפתוחה היא ברמה מאוד גבוה ודורשת מחויבות ושליטה עצמית ולא בטוחה שאתה שם. אבל, אם כבר נרשמת ויותר חשוב שילמת, תנסה להתמיד ולפחות לסיים כמה קורסים. חושבת שעם ההצלחה שתיהיה לך תחושת המסוגלת תעלה והמוטיבציה תגדל. אז לא הייתי ישר פסולת ואם אתה כבר שם תן גז ותנסה להציל את הסמסטר.

אל תחפש תירוצים למה לא, תתחיל להבין איך כן ואז תגרום לזה לקרות.

אני מניחה שהיות וכבר עזבת את מקום העבודה זה מאוחר מידי אבל לאחר היכרות אישית עם בית לוינשטיין אתה ממש לא נדרש לסעוד את אביך בשום צורה. יש שם צוות מאוד מיומן שיטפל בחלק של הסיעוד (רחצה היגנייה אישית והאכלה אם יש צורך) ויש שם חיים חברתיים נחמדים מאוד וממש אין צורך מבן משפחה להיות שם 24/7.
הלוואי וזה נכון. עוד לא מאוחר מדי אני מניח, המחשב של העבודה עוד אצלי (עבודה מהבית) ואני מניח שרק אדרש לשלוח שוב טופס 101? על מנת להתגייס מחדש.
לא יודע אם אני מעוניין בכל אופן וללא קשר, התכנון היה לפרוש במרץ ולהתרכז בעבודה אחרת או פול טיים לימודים.

החלטתי שהעבודה לא מספיק מתגמלת (שכר נמוך ללא אפשרות העלאה. ניסיון תעסוקתי לא מספיק רלוונטי לעתיד).

לגבי העבודה שהייתה, הייתה. לא אחזור בשכר הזה עם כל האהבה למקום והמעסיקים המקסימים.

אני מנסה להבין האם יש אפשרות להשתלב בתחום הכלכלי ללא תואר, כלומר על סמך ניסיון תעסוקתי לקבל הכשרה בהתאם.

אני מנסה להבין האם יש אפשרות להשתלב בתחום הכלכלי ללא תואר, כלומר על סמך ניסיון תעסוקתי לקבל הכשרה בהתאם.
למה לא לפתוח עמוד דרושים לחפש את המישרה הרלוונטית לראות מה מבקשים .

ערב טוב ושבוע טוב.
פירטתי בפורום על עצמי לא מעט אז לא אכנס ליותר מדי פרטים. אצרף קישורים לדיונים רלוונטיים:
- מצב רפואי אבא
- יומן מסע אישי

- ביוני 2023 נרשמתי למכללת תל חי. עשיתי קורס ריענון במתמטיקה ומכינה. את שנת התואר הראשונה הפסקתי עקב המלחמה והפינוי מק"ש.
- ביולי 2024 נרשמתי למסלול האקדמי המכללה למנהל. לא הסתדרתי עם הריחוק מהמשפחה, המצב הביטחוני הקשה (התחממות בגזרת נהרייה) ופרשתי גם כאן. היו גם קשיים נפשיים רבים שהעיקו.
- נרשמתי לשני קורסים באונ' הפתוחה, עקב המצב הרפואי של אבי אני כנראה אכשל בהם (?). אני ממש אבל ממש לא מצליח להתרכז ועקב מצבו הסיעודי של אבי למען האמת וההגינות גם בקושי היה לי זמן.
- התפטרתי מהעבודה על מנת לסעוד את אבי ולהיות שם עבורו ואמי. ביום חמישי האחרון סיימתי את תקופת ההודעה מראש.

מיואש מעצמי, מהמצב, מחיי האישיים/חברתיים וממה לא לאחרונה. חושב לוותר סופית על התואר עכשיו ובעתיד הרי אסיים אותו בגיל די מאוחר (במיוחד לחשבונאות). המסלול די ארוך וסזיפי, אגיע למשכורת סבירות בגיל מאוד מאוחר ככל הנראה (?).

אין לי ספק שמבחינת ידע מעשי ויכולות אישיות אני מעל הממוצע ויודע יותר מאשר אנשים שעובדים בתחום. אך את התעודה צריך להוציא ובלעדיה הרבה דברים לא ניתן בכלל לעשות ולעסוק בהם.
לאילו סוגי עבודות אוכל לנסות להתקבל ולקבל מהן את ההכשרה לתחומים אלו? איך זה בכלל עובד (אם בכלל)?

חשבתי למשל לנסות להתקבל למשרה בחיפה, תחום הביטוח, ייעוץ פיננסי וכד'. בתור התחלה אני מניח שהם היו רוצים שיהיה לי תעודה כלשהי, רקע כלשהו, אך אין לי כלום ושום דבר. הידיוט בן 29 בקרוב. יש בכלל סיכוי בגיל כזה ללא רקע?

מאוד, מאוד אשמח לרעיונות ותובנות על מסלולי מקצוע אפשריים בתחום הכלכלה, מס, ביטוח, פנסיה וכד' שניתן לעשות ללא תואר. תגובות כנות ולא מעודדות, אני לא צריך עידוד. אם אתם חושבים שאני צריך לבלוע את הרוק, לאכול ח*א תקופה וללכת בכל הכוח על תואר או לימודיים מקצועיים - כתבו זאת.

עריכה:
חשוב להזכיר - אנוכי גר בנהרייה, בתחום יהיה קשה מאוד למצוא עבודה. אם בכלל, כנראה באזור חיפה.
אתה חי בעידן שהכל מונגש באינטרנט. הייתי ממליץ לך כרגע להתמקד באביך כי עוד יהיו לך עוד שנים רבות במטריקס והזמן עם אביך לא יחזור. בנתיים תחפש מקצוע שמעניין אותך ותתחיל להתמקצע ולעשות פרויקטים. בתור התחלה אתה תמיד יכול להכנס לתפקיד שירות לקוחות\מכירות ולהתקדם משם

אתה חי בעידן שהכל מונגש באינטרנט. הייתי ממליץ לך כרגע להתמקד באביך כי עוד יהיו לך עוד שנים רבות במטריקס והזמן עם אביך לא יחזור. בנתיים תחפש מקצוע שמעניין אותך ותתחיל להתמקצע ולעשות פרויקטים. בתור התחלה אתה תמיד יכול להכנס לתפקיד שירות לקוחות\מכירות ולהתקדם משם
תודה. שותים קפה בארומה כרגע :)

אני לא אגיד לך שהסיכוי הוא 0, אבל הוא מאוד נמוך. לאף מעסיק אין את הלוקסוס שתתגלח עליו. אפילו לאנשים עם תואר זה יכול לקחת חודשים עד שהם מתחילים לתת תפוקה, אז במקרה שלך זה יהיה זמן ארוך משמעותית.
99% מהמעסיקים לא ירצו להכניס ראש חולה למיטה בריאה (תרתי משמע במקרה הזה, רק בריאות).
הסיכוי היחיד שלך לטעמי להשיג עבודה בתחום כזה בלי שום הכשרה היא או קשרים משפחתיים (עסק משפחתי) או אם איכשהו תקבל ראיון ותפגיז בו. מה שלא נראה שאתה בכיוון אליו.

אני אהיה איתך רגע קר ומנוכר (בשביל להעביר את המסר) - עם כל הכבוד למצב המשפחתי והאישי המצערים שלך, למעסיק הפוטנציאלי שלך לא אמור להיות איכפת מזה. הוא רוצה ידע ותפוקה שיקדמו את העסק. כל השאר זה אכלו לי ושתו לי, וסיפורי אכלו לי את המחברת.
אתה חייב לנקות את רעשי הרקע, לבחור לך תחום ולהתחיל להתמחות בו, בזמן קצר ומרוכז ככל האפשר.

מצטרף לבחור שמעליי, ספציפית בתחומי הכלכלה תואר הוא סף כניסה מאוד חזק.
יש כלכלנים כמו זבל וגם עם התואר B.A בתחום קשה להתקבל לעבודה טובה.

ערב טוב ושבוע טוב.
- מצב רפואי אבא
- יומן מסע אישי

עריכה:
הרבה בריאות ותהיה חזק.
אני חושב שאתה צריך לבחור כיוון ולרוץ עליו בלי להסתכל אחורה.
זה יכול להיות תואר ,יחד עם משרת סטודנט אולי או משהו אחר.

כמה כיוונים :
מקצועות טובים שאף אחד לא רוצה -הנהלת חשבונות,חשבות שכר. אלה מקצועות שאפשר להסתדר בהם אם אתה עם ראש על הכתפיים.
משרות ממשלתייות-רשות המיסים ,ביטוח לאומי וכו ' . אתה יכול להתחיל בסתם משרה ולחכות לפתיחת מכרז.
יש גם את המקום הזה שעזר לך בתיכון , אולי תעבוד איתם ? או לפחות תתייעץ.

אני לא חושב שכדאי לך לעזוב את העבודה הנוכחית .

מקצועות טובים שאף אחד לא רוצה -הנהלת חשבונות,חשבות שכר. אלה מקצועות שאפשר להסתדר בהם אם אתה עם ראש על הכתפיים.
גם זמן הלימוד שלהם הרבה יותר קצר ביחס לתואר וסביר להניח שאפשר למצוא משרות במקצועות האלו בכל הארץ

לעבוד במס הכנסה ולזמבר מעלימי מס! אם אתה משלם, שכולם ישלמו!

בדיחה, לא עיצה לגבי בחירת מקצוע.

מנצל שרשור לנושא קרוב.
מחפש לימודי ייעוץ מס בצפון, חשוב לי שיהיה במסגרת פרונטלית ואל בזום.
בדקתי עד כה את האפשרויות המוכרות, "אורין שפלטר" - אין להם שלושה מארבעת המבחנים לייעוץ מס.
"BDO האקדמייה לפיננסים" - אין מחזור קרוב בסניף חיפה, אלא רק בתל אביב.

במידה ומכירים, אשמח להמלצות על מוסדות לימוד לייעוץ מס בצפון (קו נהרייה-חיפה).
החלופה היא ללמוד לבד, אך אני מעוניין במסגרת.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
S לגבי אופק תעסוקתי לאחר לימודי סטטיסטיקה וכלכלה התפתחות אישית 9
S מיסוי ריאלי לעומת מיסוי נומינלי - חשיבות אופק ההשקעה. שוק ההון 66
I אגודת אשראי אופק והבנק הדיגיטלי הראשון צרכנות פיננסית 16
מ ביטוח בריאות קבוצתי לחברי אופק צרכנות פיננסית 7
א אופק- אשראי חדש צרכנות פיננסית 1
ה "בנק אופק"- קואופרטיב אשראי צרכנות פיננסית 43
bobby קרנות איריות צוברות בקרן השתלמות IRA - איזה אופק השקעה? שוק ההון 65
ס דעתכם בנושא מתן הלוואות בבנק אופק שוק ההון 10
אנא-אל מטרה, אופק וגיל שוק ההון 10
ג אופק בנק קואופרטיבי צרכנות פיננסית 2
א בנק אופק אוף טופיק 41
י יובל המבולבל - חוסר כיוון תעסוקתי התפתחות אישית 7
א הסבה, וייעוץ תעסוקתי - מומלץ? התפתחות אישית 15
cypriano de rore בקשת עזרה יצירתית עם אתגר תעסוקתי אוף טופיק 4
אנא-אל אבחון תעסוקתי התפתחות אישית 23
ע שאלה בנושא ניוד פוליסה ותיקה של מנורה - עדיף- עם מקדם קצבה 157.63 . קרן י'. לפוליסה מחקת מדדים או פוליסה אחרת ללא מקדם קצבה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
M מיסוי רווחי הון ללא תושב מיסים 18
M שווי אג"ח נפל ללא הסבר שוק ההון 47
Kipodi ביטוח רכב מקיף ללא עבר ביטוחי צרכנות פיננסית 3
מ הגשת טופס 1322 - רווחי הון ללא ניכוי מס במקור מיסים 22
B קיזוז הפסדי הון באמצעות טופס 867 משנים קודמות - ללא פתיחת שומות קודמות? מיסים 1
A התנהלות בפרישה מוקדמת ללא משכורת רשמית - בירוקרטיה ופתרונות פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 50
מ ניצול שנה ללא עבודה מיסים 3
נ משיכה מתיק ההשקעות לאחר פרישה ללא השארת ירושה פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 18
McMurphy דירה ללא ממ״ד (רק ממ״ק) וללא חלונות במטבח- דיל ברייקר? נדל"ן 6
M כרטיס אשראי ללא מנגנונים דרקוניים ל"מניעת הונאות" צרכנות פיננסית 14
A קרן מחקה שווקים מתעוררים ללא סין שוק ההון 1
S קרן השתמות במעמד עצמאי ללא הכנסות שנתיות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
ס העברת חלק מתיק ללא אירוע מס ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
ה הלוואה ללא ריבית ומשכנתא נדל"ן 6
ישראלי מצוי הרכב סל קניות להזמנה לבית - זוג בתל אביב ללא ילדים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 23
להשיג - כסף בשקל האם זוג נשוי שחתם על הסכם הפרדה ממונית יכול לקנות דירה על שם כל אחד ללא מיסוי מיסים 15
D בנק ללא עמלת משיכת מט"ח צרכנות פיננסית 1
ס התנהלות בתקופה ללא הכנסות שוק ההון 6
4 הכרה בהוצאות אש"ל עבור כנס בחו"ל ללא קבלות מיסים 2
S חוות דעת על קרן מחקה מדד עולמי ללא שווקים מתעוררים שוק ההון 4
ב עיתונות / תוכן כלכלי ללא פוליטיקה אוף טופיק 6
A מעבר ללא מס בין מסלולים בקופת גמל להשקעה שוק ההון 1
נ כתבות בתקשורת על נתונים שמגיעים ממקור מוסמך ללא קישור אוף טופיק 1
A השקעה בשקלים ב-IB ללא המרה לדולרים שוק ההון 6
Q מעבר ל-IB ממייטב או אקסלנס ללא בנק בדרך שוק ההון 1
necrophidius מחשב נייד - תשלום אחד או פריסה ל 24 ללא ריבית צרכנות פיננסית 14
שם משתמש בעייתי כרטיס אשראי, ללא תעודת זהות (שאלה לחבר מחו"ל) צרכנות פיננסית 8
Cleo ביטוח לאומי על מכירת RSU בשנה ללא עבודה מיסים 2
N הטבת הצטרפות הלוואה ללא ריבית צרכנות פיננסית 16
C תשלום דמי ניהול קופג IRA ללא הפקדות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
Trevor מוגש כשירות לציבור: אפשרות לרילוקיישן/הגירה לקנדה (כמעט) ללא תנאים אוף טופיק 3
רפיקי קניית בית פרטי ללא משכנתא נדל"ן 16
V תואר שני בהנדסה ללא מהנדסים התפתחות אישית 1
עידו ג קרן שכ"ל - הלוואה לסטודנט ללא ריבית? צרכנות פיננסית 4

נושאים דומים

Back
למעלה